arkadaşlar ben msnimi türkçe yapmak istiyorum yukarıda verilmiş linki denedim ama sayfa görüntülenemiyor diyo (yani hazırcı değilim ;) yardım edebilirmisiniz lütfen
Hotmail Adresini Türkçe Yapmak
www.hotmail.com dan mail adresinizi ve şifrenizi girip oturum açın..Daha sonra adres çubuğuna şu linki kopyalayın ve enterlayın..
KABUL EDİYORUM derseniz mail adresiniz Türkçe olur
yanlış söyledim yaa alanımı türkçe yapmak istiyorum bir an türkçe oluyo yapacağım düzenlemeri yapıyorum kaydedip çıkıyorum sonra bakıyorum dil yin eingilizceye dönmüş ama yaptığım değişiklikler tema filan değiştirdiğim gibiduruyo
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNEZE SLMLAR ŞİMDİ SİZLERE SPACE LERİNİZDE KULLANACABİLECEĞİNİZ ŞARKI MP3 URL ADRESLERİ VERİYORUM BENDE ÇOK ARADIM O YÜZDE SIKINTILARINIZI İİ BİLİYORUM BULABİLDİKLERİM BUNLAR BİR KAÇ TANESİNİ DENEDİM ÇALIŞIYOR İNŞALLAH İŞİNİZE YARAR AŞAGIDA BULUNAN ADRESİ KOPYALIYORSUNUZ VE SPACE NİZDEKİ MEDİA PLAYERDAKİ URL KISMINA YAPIŞTIRIOSUNUZ ONDAN SONRA KAYDETİP SAYFAYI DÜZENLEME MODUNDAN ÇIKIOSUNUZ VE SAYFANIZA TEKRAR GİRDİĞİNİZDE MÜZİĞİNİZ HAZIR HADİ İİ DİNLEMELER...
msn alanımın adını değiştirebilir miyim acaba. değişiyorsa nasıl değiştirilebildiğini söyleyebilirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim..kolay gelsin hepinize..
quote:
Orjinalden alıntı: mistik peynir
merhaba arkadaşlar..
msn alanımın adını değiştirebilir miyim acaba. değişiyorsa nasıl değiştirilebildiğini söyleyebilirseniz sevinirim.
öyle bir şey oldugunu sanmıyorum yine de cvp bekle
quote:
Orjinalden alıntı: mistik peynir
merhaba arkadaşlar..
alanımın adı derken neyi kasdediyorsun ki sen adresi değiştiremiyorsun sadece tr.cx e yönlendirme yapabilirsin alan adı derken sayfana girdiğinde üstte mesela hani burda Donanım Haber Forum yazıyo ya üstte onu kastediyorsan onu seçeneklerden değiştirebilirsin
ben nasıl oluşturuluyo biliyorum live messengerde butonu var tıklayın
merhaba arkadaşlar powertoy media player eklemek istiyorum bir türlü olmuyor ekliyorum linki giriyorum olmuyor ALAN KULLANİLMİYOR diyor sorun nedir uzun zamandir böyle ne yapmam gerekiyor..
birde mp3 yüklemek isteyen arkadaşlarimhttp://minorcrisis.net tavsiyemdir cok sağlam site.
quote:
Orjinalden alıntı: Fenerli_Fatih
merhaba arkadaşlar powertoy media player eklemek istiyorum bir türlü olmuyor ekliyorum linki giriyorum olmuyor ALAN KULLANİLMİYOR diyor sorun nedir uzun zamandir böyle ne yapmam gerekiyor..
birde mp3 yüklemek isteyen arkadaşlarimhttp://minorcrisis.net tavsiyemdir cok sağlam site.
aynısı ben de de oluyor?? ne yapmam lazım. bir de coklu html eklemeyi etkinleştirmeden sadece 1 modül mü seçebiliyoruz?
media player var modüllerin arasında diğer kısmında ordan ekleyebilirsiniz
Beyler ben media playera halen youtube video ekleyemedim varmı yapabilen
arkadaşlar bana msn kapa hakkında ilgi verirmisin nasıl olacak acilllllllllll??????????????????????????????
Çok faydalı bir konu olmuş.Çok faydalandım teşekkür edrim.
Arkadaşlar bülent ortaçgil in mavi kuş şarkısını alanımı izyaret edenlere dinletmek istiyorum.Fakat url sini bulamadım.Yardım edin lütfen.
quote:
Orjinalden alıntı: Orgeneral_
Arkadaşlar bülent ortaçgil in mavi kuş şarkısını alanımı izyaret edenlere dinletmek istiyorum.Fakat url sini bulamadım.Yardım edin lütfen.
quote:
quote:
quote:
quote:
arkadaşım öncelikle istediğin şarkıyı bilgisayarına indir ondar sonra şu adrese girhttp://minorcrisis.net şarkıyı buraya upload et biraz zaman alabilir bekle yani ondan sonra sana sonu mp3 olan bir url verecek onu kopyala media playırna yapıştır kaydet de ve düzenle modundan çık sayfaya tekrar gir sayfana şarkın hazır