Şimdi Ara

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.126
Cevap
2
Favori
1.162.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar msn spacede blog kısmına eklediğim foto ön izlemede görünüyor sanki. yani küçük görünüyor. ben büyük olarak açılmasını istiyorum. nasıl olacak?
  • http://imageshack.us/ bu ve bunun gibi sitelerden göz at + host it + çıkan url lerden "Hotlink for Websites" kopyala bloga yapıştır, boyutlarıyla oynamak için "width=(burdaki rakamları değiştir)". Olması lazım...
  • space'ini gördüğümüz kişinin e-mail adresini bulma sansımz var mı??
  • Ne yapacaksın e- mail adresini? Kendisi vermedikten sonra bulamazsın...
  • iyi madem :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATİH_SULTAN_MEHMET

BUNLAR BASİT SEYLER HERKEZ BİLİYOR BUNLARI SEN BU SORUNU BULABİLİRMİSİN

80048820 MSN Yİ 100 KERE KLADIRDIMYİNEDE SORUNUN KALDIRAMADIM

BU HATA BİLGİSAYARINIZIN SAAT VE TARİH AYARI GÜNCELLENİNCE DÜZELİYOR.
  • Spacesinizde kaç kişinin çevrim içi olduğunu görün.Siteye üye olun gelen html kodlarını blogunuza ekleyin.Kolay gelsin... http://www.microcounter.de/

örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sueldem -- 19 Aralık 2005, 2:49:04 >
  • ya bu sohbet platformu işini bi türlü yapmayı öğrenemedim lütfen bana yardım edin artık kafaya taktım bunu yapmayı ama bi türlü olmuyor lütfen yaaaaa space de home kısmına koymaistiyorum custom html ye yazıyorum fazla karakter diyo gerekli adımları izleyerek fazla karakter işinide aradan çıkarıyorum ama önizlemeye geçince sadece seçtiğim resnkler görünüyor lütfen yaaa biriniz benle irtibata geçinde yapmama yardımcı olun....
    metingirisken@hotmail.com
    msn inize eklerseniz çok daha iyi olur....
  • YAV SİZE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR MSN SPACE HAKKINDA HERŞEYİ BURDA (HATTA MSN SPACE NİN NE OLDUĞUNU DA) ÖĞRENDİM {SİZİN SAYENİZDE} SİZİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUUUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugli

YAV SİZE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR MSN SPACE HAKKINDA HERŞEYİ BURDA (HATTA MSN SPACE NİN NE OLDUĞUNU DA) ÖĞRENDİM {SİZİN SAYENİZDE} SİZİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUUUM

• quote:

Orjinalden alıntı: metin27

ya bu sohbet platformu işini bi türlü yapmayı öğrenemedim lütfen bana yardım edin artık kafaya taktım bunu yapmayı ama bi türlü olmuyor lütfen yaaaaa space de home kısmına koymaistiyorum custom html ye yazıyorum fazla karakter diyo gerekli adımları izleyerek fazla karakter işinide aradan çıkarıyorum ama önizlemeye geçince sadece seçtiğim resnkler görünüyor lütfen yaaa biriniz benle irtibata geçinde yapmama yardımcı olun....
    metingirisken@hotmail.com
    msn inize eklerseniz çok daha iyi olur....

Spacesin adresini yazasan yardımcı olmaya çalışırım.
  • Arkadaşlar en baştan bütün sayfaları okudum ama hiçbirini yapamadım.

ilk olarak insanların bana mail atabilmesi için dediğiniz gibi blog'dan add entry e girip html'ye basıp <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=5131992&url=mailto:herhangibiri@herhangibirsite" data-href="mailto:herhangibiri@herhangibirsite">Email Me</a> şeklinde kendime uyarlayarak yapıştırdım ve publish entry dedim.ama sayfanın girişinde benim koyduğum title gözüküyor başka birşey çıkmıyor ayrıca title koymadan publish entry de aktif olmuyor.

bu kod eklemeli bütün diğer ssat koyma,hava durumu gibi uygulamalarda aynısı oluyor ne yapmam gerek yardımcı olusanız sevinirim.
  • ARKADASLAR SU MUZIK ICIN URL ISINI NASIL HALLETTINIZ BI YARDIMCI OLUVERIN
    BI TURLU YAPAMADIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdb1903

Arkadaşlar en baştan bütün sayfaları okudum ama hiçbirini yapamadım.

ilk olarak insanların bana mail atabilmesi için dediğiniz gibi blog'dan add entry e girip html'ye basıp <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=5134245&url=mailto:herhangibiri@herhangibirsite" data-href="mailto:herhangibiri@herhangibirsite">Email Me</a> şeklinde kendime uyarlayarak yapıştırdım ve publish entry dedim.ama sayfanın girişinde benim koyduğum title gözüküyor başka birşey çıkmıyor ayrıca title koymadan publish entry de aktif olmuyor.

bu kod eklemeli bütün diğer ssat koyma,hava durumu gibi uygulamalarda aynısı oluyor ne yapmam gerek yardımcı olusanız sevinirim.

Verdiği kodlar doğru title nin hemen altında Email Me şeklinde link çıkııyor sen de neden çıkmıyor o ayrı bir sorun.Ayrıca title yazmadan kaydetmek istiyorsan önce kodları yaz sonra AddPhotos dan resim yükle title yi boş bırak ve kaydet.Resmi silmek için settings + storage kaydettiğin resmi bul ve sil.

• quote:

Orjinalden alıntı: palovera

ARKADASLAR SU MUZIK ICIN URL ISINI NASIL HALLETTINIZ BI YARDIMCI OLUVERIN
    BI TURLU YAPAMADIM

Bilgisayarındaki her hangi bir mp3 buraya
    http://www.filelodge.com
    kaydettikten sonra verilen urlyi kullanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sueldem

quote:

Orjinalden alıntı: mdb1903

Arkadaşlar en baştan bütün sayfaları okudum ama hiçbirini yapamadım.

ilk olarak insanların bana mail atabilmesi için dediğiniz gibi blog'dan add entry e girip html'ye basıp <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=5138870&url=mailto:herhangibiri@herhangibirsite" data-href="mailto:herhangibiri@herhangibirsite">Email Me</a> şeklinde kendime uyarlayarak yapıştırdım ve publish entry dedim.ama sayfanın girişinde benim koyduğum title gözüküyor başka birşey çıkmıyor ayrıca title koymadan publish entry de aktif olmuyor.

Verdiği kodlar doğru title nin hemen altında Email Me şeklinde link çıkııyor sen de neden çıkmıyor o ayrı bir sorun.Ayrıca title yazmadan kaydetmek istiyorsan önce kodları yaz sonra AddPhotos dan resim yükle title yi boş bırak ve kaydet.Resmi silmek için settings + storage kaydettiğin resmi bul ve sil.

tamam çok saol herşey oldu bitek sorun custom html de ki karakter sayısını çoğaltmakta.512 karaktre sınırı var onu da yükseltirsem birşey kalmayacak.yardımların için tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdb1903 -- 24 Aralık 2005 11:54:38 >

• www.mp3indir.co.uk burası işine yarayabilir.mp3 indirden türkçe veya yabancıyı seç ,sanatçı isimlerinden şarkını seçtikten sonra kısayolu kopyala dedikten sonra linke ulaşmış oluyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: palovera

ARKADASLAR SU MUZIK ICIN URL ISINI NASIL HALLETTINIZ BI YARDIMCI OLUVERIN
    BI TURLU YAPAMADIM

www.mp3indir.co.uk burası işine yarayabilir.mp3 indirden türkçe veya yabancıyı seç ,sanatçı isimlerinden şarkını seçtikten sonra kısayolu kopyala dedikten sonra linke ulaşmış oluyorsun.
  • arkadaşlar bu msn nin oturum açmadaki msn adreslerini nasıl silebiliyooruz
  • Yeri burası değil ama beni anımsa kutusundaki işareti kaldır silmek istediğin msn adresinle oturumu aç, bir daha göstermiyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.