Şimdi Ara

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.126
Cevap
2
Favori
1.162.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tourists12

saolasın erman hocam eklediğin için bu arada bu we2messenger nasıl bişe bunun davetiyelerini nerden bulabiliriz

quote:

Orjinalden alıntı: sueldem

ben de merak ettim web2messenger nasıl bulunur?olsa iyi olurdu

Web2messenger'a davetiye ile üye olunabiliyor sadece. Davetiye bulmak çok zor. Belim elimde davetiye yok malesef. Ama çok güzel birşey herkese öneririm Üye olduğunu bildiğiniz kişilerden isteyin belki davetiyelerini kullanmamış olanlar vardır. Forumun gereksiz mesajlar bölümüne "Web2messenger davetiyesi arıyorum" diye bir başlık açarsanız "BELKİ" bulabilirsiniz

• on numara olmuş eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: daldandala

quote:

Orjinalden alıntı: EmRe_

Arkadaslar ya lütfen yardim edin.
    msn space te sayac ekledim blok kisminda ama ordan anasayfaya nasil alabilirim bi yardimci olan olurmu acilllllllllllllllll

3) MSN ALANINIZDA HTML KODLARINI KULLANILABİLİR DURUMA GETİRMEK İSTER MİSİNİZ?

MSN Alanınıza (MSN Spaces), aşağıda sıralacağım adımları takip ederek her türlü HTML kodunu girebilirsiniz

a) Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=sandbox kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın.
    b) Sayfa yenilendikten sonra sayfanın sağ tarafında bulunan, önceden de aşina olduğunuz Customize tuşuna tıklayın.
    c) Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan Modules butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden Power Toy: Custom HTML yazısının yanında bulunan Add yazısına tıklayın.
    d) Bu aşamadan sonra sayfanın sağ tarafında bulunan Save butonuna tıklarsanız aşağıda görmüş olduğunuz, her türlü HTML kodunu girebileceğiniz pencere ana düzenleme sayfanızda belirecektir.

ark ım bunları yaptıktan sonra sayac ıcın verılen kodu buraya gırıceksın ozaman anasayfada olur.

sagol dostum ya dedigin gibi yaptim oldu. verdigin bilgi cok makbule gecti yani.

• Arkadaslar bi de yeni html penceresi aciyorum ama tek bir tane mi aciyo bundan örnegin; saat ile sayaci 2 si birden yapamadim sayfa da saat' i koydum sayaci koymak isteyince saat siliniyo nasil yapabilirim bunu...
  • BUNLAR BASİT SEYLER HERKEZ BİLİYOR BUNLARI SEN BU SORUNU BULABİLİRMİSİN

80048820 MSN Yİ 100 KERE KLADIRDIMYİNEDE SORUNUN KALDIRAMADIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATİH_SULTAN_MEHMET

BUNLAR BASİT SEYLER HERKEZ BİLİYOR BUNLARI SEN BU SORUNU BULABİLİRMİSİN

• quote:

Bunlar basitse senin için herşey basit sorununu kendin çözmen lazım çok bilmiş arkadaşım
  • eeeeeeee ben sayac ile saat i nasil yüklücemm bunu sölemediniz

• quote:

eeeeeeee ben sayac ile saat i nasil yüklücemm bunu sölemediniz

İki html alanı olutur kaydederken yerlerini değiştirerek kaydet
  • quote:

eeeeeeee ben sayac ile saat i nasil yüklücemm bunu sölemediniz

İki html eklediğin zaman modules çalışmıyor bunu sevmediğim için sildim.Bunu da göz önüne al
  • quote:

Orjinalden alıntı: wiseacre002

http://spaces.msn.com/members/wiseacre02/

alin size spacesim

Vardı zaten adresin? :)
  • teşekkürler
  • sayfama son günlerde buradan gelen ziyaretçi sayısı o kadar çok arttı ki. uğrayıp selam vermek ve de teşekkür etmek istedim.

http://spaces.msn.com/members/semartizm68/
  • quote:

Orjinalden alıntı: semartizm

sayfama son günlerde buradan gelen ziyaretçi sayısı o kadar çok arttı ki. uğrayıp selam vermek ve de teşekkür etmek istedim.
    />

• quote:

sayfama son günlerde buradan gelen ziyaretçi sayısı o kadar çok arttı ki. uğrayıp selam vermek ve de teşekkür etmek istedim.
    />

Hoşgeldin

• quote:

Orjinalden alıntı: sueldem

quote:

/>

Hoşgeldin

Sueldem ben 11Aralıktan itibaren 6 ay kadar yokum. Sen bu işlerden anlıyorsun. Ben yokken burada sorulan sorulara cevap verebilirsen çok sevinirim.

• quote:

sen çok mu iyi anlıyorsun bu işerlerden sanki erman hocam olmasaydı biz daha bunları bile duymamıştık onun sayesinde bu kadar şey yaptık çokbilmişlik yapma

erman hocam sanada çok teşekkürler söylediğin herşeyi çalıştırmayı başardım tabiki hepsi senin sayende

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

Sueldem ben 11Aralıktan itibaren 6 ay kadar yokum. Sen bu işlerden anlıyorsun. Ben yokken burada sorulan sorulara cevap verebilirsen çok sevinirim.

Yokluğun kötü olacak. Ben ve diğer arkadaşlar elimizden geleni yaparız.
  • Spacesinizi geliştirmek için güzel bir kaynak burda
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.