Şimdi Ara

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.126
Cevap
2
Favori
1.162.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ermanTR

quote:

Orjinalden alıntı: tourists12

erman hocam bende sana bişe soracam yaw bunları yaptık media playerle html penceresi açıldı da hiç bi işe yaramadı mesela o sayacı 50 kere denedim en azından kodlarını bulup yazdım bi türlü olmadı ondan sonra hava durumuda olmadı media player müzik çalmıyor kaç kere save yap hiç bir değişiklik olmuyor senin verdiğin bedava ftp adresine üye olup şarkı upload ettim linkini alıp media playere yapıştırdım save ye veya revert e bastım yine hiçbişe olmadı...acaba neyi eksik yaptım!!!!!!!!

Birçok arkadaşımız burada yazılanlardan msn alanını düzenledi. Neyi eksik yaptım demişsin ama sen en basitkonuları bile yapamamışsın sanırım. Yeterince ayrıntılı anlatıldığını düşünüyorum.

ya tamam dediklerini yaptık hepsi çıktı piyasaya windows media player html penceresi tweak ayarları falan tamam onları yaptıkta onları yaptıktan sonrasını yapamadık mesela win media player mp3 çalmıyor dediğin yerden ftp adareside aldım mp3 upload ettim linki aldım benim media playere yapıştırdım sonra saveye bastım hiçbi değişiklik olmadı mp3 falan çalmıyor html penceresinede sayacın kodlarını girdim yine olmadı

quote:

sen en basitkonuları bile yapamamışsın sanırım. Yeterince ayrıntılı anlatıldığını düşünüyorum.

yaw dediğin şeyleri yaptım ama çalmıyor bu lanet olasıca media player ne denersen dene olmuyor bana bi yerdım eden yokmu

• İlk mesajda benim msn alanımın adresi var. Burada anlattığım yöntemlerle yaptım. Media player bende çalışıyor
  • tamam erman hocam hallettim bu sefer çok saol yaw siz bu blogları nasıl öyle gösteriyorsunuz mesela yigitin blogunu örn olarak gösterirsek

Blog

November 25

Altered Books

www.logolalia.com/alteredbooks sitesinde kitap sayfalarında yapılan işlemlerle ortaya çıkan çalışmaları gördükten sonra, bu fikir beni gerçekten de son derece etkiledi. Sitede örneklerini görebileceğiniz, insanların yaptıkları şeyleri tanımlamamız gerekirse; sayfalar arasında saklı duygu ve düşüncelerin avcılığını yaptıklarını söyleyebiliriz. Siteyi hazırlayan kişinin aklına bu fikir, gittiği kütüphanedeki kitapları karıştırırken, kitaplardan birinde bu gibi bir çalışmaya rastlamasıyla gelmiş. Bir fikriniz olması açısından, LES sınavına hazırlık kitabımın bir sayfasını kötü emellerime alet ederek, ben de böyle bir çalışma yaptım. Yapmanız gereken tek şey aşağıdaki fotoğraftaki okları takip etmek;

Aşağıdaki fotoğrafın tamamını göremiyorsanızhttp://img362.imageshack.us/img362/2662/yiit4nq.png adresinden bu fotoğrafa ulaşabilirsiniz.

ama bende sadece başlıklar görünüyor yazılar başlıklara tıklayınca açılıyor ben bu yazıları direk nasıl gösterrim sizinkielr gibi bi yardım etsen

• This feature is to be used for authorized content only. Please respect the creative efforts and intellectual property of others, and do not link to unauthorized materials. Linking to unauthorized material is a violation of the Spaces Code of Conduct and Terms of Use.

suna bi cozum yok mu arkadaslar?3 gundur denemedigim yol kalmadi.playlist yapip koydum.kendi bilgisayarimda calisan playlist spacede calismiyor.mp3 koyuyorum yine olmuyor.allahinizi seviyorsaniz bisey deyin.olmuyosa olmuyor deyin birakicam ugrasmicam.ama yaptiginizi soyluyorsunuz bu sefer ben cildiriyorum.biri yardim etsin lutfen!!!!!!!!
  • iste boyle durum

• Başka bir url dene bazen bende de kabul etmiyor. http://www.discoverturkey.com/muzik/Sezen-Belalim.mp3 bide bunu dene
  • peki deniyorum
  • oldu arkadasim ama ben geocitiesten denedim olmuyor serefsiz.
  • su mp3u hallettim ama playlist hani su .asx olan yine olmuyor.www.filelodge.com a update ettim butun soylenenleri yaparak.media player kabul etmiyor.acaba upload ettigim yerle mi ilgili bu isler?
  • Çok teşekkürler.

Benim MSN Space daha yeni sayılır. MSN Space'imi ekler misin?
    http://spaces.msn.com/members/bluedragon1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: fingolfin

su mp3u hallettim ama playlist hani su .asx olan yine olmuyor.www.filelodge.com a update ettim butun soylenenleri yaparak.media player kabul etmiyor.acaba upload ettigim yerle mi ilgili bu isler?

filelodge ben de kullanıyorum sorun olmuyor belki desteklemiyordur.http://www.gload.de/index.php bunu da kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sueldem -- 26 Kasım 2005, 17:17:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fingolfin

iste boyle durum

Display mode: "Full" olmalı. Diğer anlatılanları da hatasız yaparsan olur
  • walla guzel bi olay yapmışsın çok teşekkürler....
    ellerine klavyene farene sağlık....
  • Herkese teşekkürler
  • paylaşım için teşekkürler ermanTR
  • pardon bişi sorabilir miyim??
    bn yabancı bi siteden bu gelişmeleri takip edip space'mde uygulamıştım, olmuştu da ve birkaç aydır bu şekilde gidiyor.. yalnızca bi sorunu çözemedim.. o da media player'a birden fazla mp3 eklediğimde ilk şarkı muntazam çalıo sonuna kdr ama diğer şarkılarda yalnızca 1 dk. çalıo sonra diğer şarkıya geçiyor.. url'leri de kontrol ediorum problem yok.. anlamadım nie??
  • ya ark lar elınızde varsa bı ytne url verebılır mısınız kafayı yedım burda bı turlu olmuyo su sarkı ekleme. pls
  • saolun arkadaslar.ya bu hava durumunu yapabılen var mı aranızda kodun hepsını gırdım ama olmadı bı turlu.sayfada sadece kodlar gozukuo?????
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.