Şimdi Ara

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.126
Cevap
2
Favori
1.162.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Web2messenger davetiyesi bende yok arkadaşlar. Elimdeki tüm davetiyeleri dağıttım. Lütfen bu konuda mesaj atmayınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: sueldem

Bir kaç kişiden başka alan adreslerini yazan olmamış bence paylaşalım.Bir çok şeyi burdan öğrendim.Benimkihttp://spaces.msn.com/members/sueldem/

Kimsede yokmu spaces yoksa paylaşmayı sevmiyormuyuz.
  • DONANIMHABER MSN ALANI KULLANICILARI LİSTESİ OLUŞTURDUM. İSTEYEN HERKESİ LİSTEYE EKLEYECEĞİM.

Birbirimizin msn alanını görerek kendi alanlarımızı geliştirebiliriz.
  • hocam işte ermanTR ye sonsuz teşekkürler kendi adıma çok güzel bir msn alanı yapmama yardımcı oldu saatlerce beni bıkmadan usanmadan dinledi bazen kovmak istesede ben yılmadım yakasını bırakmadım şimdi güzel oldu bakmak isteyen ilk msjda erman hocam editlemiş ordan bakabilir

teşekkürler serhan

• quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

hocam işte ermanTR ye sonsuz teşekkürler kendi adıma çok güzel bir msn alanı yapmama yardımcı oldu saatlerce beni bıkmadan usanmadan dinledi bazen kovmak istesede ben yılmadım yakasını bırakmadım şimdi güzel oldu bakmak isteyen ilk msjda erman hocam editlemiş ordan bakabilir

teşekkürler serhan

Teşekkürler tembeler

• şöyle üste taşıyayım konuyu önemlidir.
  • Msn alanına saat ekleme konusunu ekledim. İlk mesajı kontrol ediniz.
  • gelişmelere devam
  • bu space e resim bile ekleyemedik daha
    nerede hata yapıyorum bilebilsem bir...
  • Erman Hoca ellerine sağlık

Arkadaşlar benim Msn Space ile merak ettiğim şu

Custom List'teki Lİnkler tıklandığında yeni bir pencere açılıyor
    Acaba orada yer alan linkleri tıkladığımda yeni pencere değilde aynı pencereye yüklenmesini yapabilir miyiz ve tabiki nasıl yaparızz

Şimdiden Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: frezmb

Erman Hoca ellerine sağlık

Arkadaşlar benim Msn Space ile merak ettiğim şu

Custom List'teki Lİnkler tıklandığında yeni bir pencere açılıyor
    Acaba orada yer alan linkleri tıkladığımda yeni pencere değilde aynı pencereye yüklenmesini yapabilir miyiz ve tabiki nasıl yaparızz

Şimdiden Teşekkürler

Onun nasıl yapıldığını bilmiyorum. Html kodlarını bilen arkadaşlara danışmak lazım. Benim sayfamdaki listlerin bazılarında ayrı bir pencere açılıyor bazılarında açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 20 Kasım 2005, 12:40:47 >
  • hocam sagolasın paylaşımın ve yardımların için
  • cok güsel bilgiler saol
  • İzinsiz blog it yapan birinin aldığı yazıyı silebiliyormuşuz.Ben yapamadım bilgisi olan var mı? Arkadaşlar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sueldem

İzinsiz blog it yapan birinin aldığı yazıyı silebiliyormuşuz.Ben yapamadım bilgisi olan var mı? Arkadaşlar!

Bu pek mümkün değil. Blog alanından kopyaladığı kodları bir not defterine kaydederek kendisi giriş yapabilir.
  • erman hocam bende sana bişe soracam yaw bunları yaptık media playerle html penceresi açıldı da hiç bi işe yaramadı mesela o sayacı 50 kere denedim en azından kodlarını bulup yazdım bi türlü olmadı ondan sonra hava durumuda olmadı media player müzik çalmıyor kaç kere save yap hiç bir değişiklik olmuyor senin verdiğin bedava ftp adresine üye olup şarkı upload ettim linkini alıp media playere yapıştırdım save ye veya revert e bastım yine hiçbişe olmadı...acaba neyi eksik yaptım!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tourists12

erman hocam bende sana bişe soracam yaw bunları yaptık media playerle html penceresi açıldı da hiç bi işe yaramadı mesela o sayacı 50 kere denedim en azından kodlarını bulup yazdım bi türlü olmadı ondan sonra hava durumuda olmadı media player müzik çalmıyor kaç kere save yap hiç bir değişiklik olmuyor senin verdiğin bedava ftp adresine üye olup şarkı upload ettim linkini alıp media playere yapıştırdım save ye veya revert e bastım yine hiçbişe olmadı...acaba neyi eksik yaptım!!!!!!!!

Birçok arkadaşımız burada yazılanlardan msn alanını düzenledi. Neyi eksik yaptım demişsin ama sen en basit konuları bile yapamamışsın sanırım. Yeterince ayrıntılı anlatıldığını düşünüyorum.

• mrb ben duygusu gecerken bır ugrayayım dedım:P serhan abı senden daha fazla bılgı ıstıyom herkeze kolay gelsın
  • MSn hakkılnda bilgiklerim devede kulak bile degilmiş paylaşım için tşk ler erman hocam
  • ark lar su arka planı deıstırmeyı bı anlatsanıza ayrıntılı hadı be gozunuzu sevıımm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.