Şimdi Ara

MSN ALANI İLE İLGİLİ HERŞEY ( MSN SPACE) > 26 NİSAN 2008 GÜNCELLENDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.126
Cevap
2
Favori
1.162.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayfanın en üstündeki yazı zaten bu konuyla ilgili. İnsanlar okumak ve araştırmak yerine onlarca sorular soruyorlar, halbuki sordukları çoğu sorunun cevabı zaten sayfa içinde mevcut. Bu nedenle zaten kıymetli olan vaktimi boşa harcamamak için bazı soruları yanıtsız bırakıyorum.
  • kıymetli vaktin sana kalsın ozaman, cewap yazmak için vaktin var ama bildigin biseyi paylaşmak için yok demekki...
    benim sorumun cewabı yeni eklenmiş, daha önce yoktu... okuyup bulamadıgım için senden yardım istime gafletinde bulunmustum...
  • @DeadSouL
    vaktin o kadar az ki düşünmeden yazabiliyorsun di mi?
    ya adam gibi yanıt ver ya da hiç verme...
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7bertpires

yigit hazır seni yakalamısken sorayım, senin space'te de sorulmuş ama cewap vermemissin... şarkı eklemek için link olayını nasıl halledicez... ben tripod tan yapıyorum fakat 1 gün sonra falan tripodtaki hesabım siliniyo ve dolayısıylada alanıma ekledigim şarkı da uçuyo...

Google'da arama çubuğuna mesela : "?intitle:index.of? mp3 teoman" örneğinde görüldüğü gibi aradığın şarkıcının adını yaz. Çıkan sayfaları gez . Eğer şarkıyı bulursan kısayolunu kopyala (mp3 uzantılı olmalı ya da destek verilen diğer dosya biçimleri) ve wmp'de uygun yere yapıştır

Eğer aradığın şarkıyı internette bulamazsan sitesi olan bir arkadaşına rica et şarkıyı sitesinin veritabanına koysun. Oradan link al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 30 Ekim 2005, 11:30:39 >

• paylaşım için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: eárendil

@DeadSouL
    vaktin o kadar az ki düşünmeden yazabiliyorsun di mi?
    ya adam gibi yanıt ver ya da hiç verme...

Senin gibi tanımadığı insanların yüzüne karşı söylemeye cesareti olmayan sözcükleri, monitörü siper alarak rahatça söyleyen onca insan tanıdım. Yüzüme söyleyemeyeceğin sözleri bir daha bana karşı sarfetme. Yanıt gayet açıktı; girilen giri yukarıda sorulan sorunun tarihinden daha önce girilmiş ve dediğim gibi yazdığım birşeyi herkese tek tek anlatacak kadar vaktim yok. Senin düşündüğün gibi tutup bir kişi değil günde yüzlerce insan o sayfada olan yüzlerce konu hakkında soru soruyor. İstersen sayfanın koordinatörlüğünü sana devredeyim, sorulan ve cevabı verilen yüzlerce soruyu her gün sen cevapla. Herşeyden önce dediğim gibi Mert olun; monitör karşısından takındığın külhan beyi ağzıyla beni ancak güldürürsün. Mertliğini de kanıtlamak istersen adresimi vereyim, yukarıdaki cümleleri suratıma karşı sarfetme cesaretini göster...

• kardeş güzel şeyler yazmışsın. sağol
  • temiz acık ve net olmus ellerine saglık bu bilgiler baya iş gorucek bu aarada imzanı begendim bende katılıyorum
  • 1700 küsür kişi girmiş konuya. Teşekkürlerini ileten herkese ben teşekkür ederim
  • http://spaces.msn.com/members/wiseacre02/ al1n size bi spaces
    en iilerinden
  • katkı için teşekkürler...
  • güzel çalışma
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: goldberg

sağolasında shoutboxı yapmadım sürekli html kodlarını redediyor bu meret

bende bi türlü beceremedim yokmu yardım edicek??
  • teşekkürler bende bununla ilgili türkçe bir kaynak arıyordum valla çok iyi oldu yalnız sabahtan beri hotmailin sağladığı hiçbir siteye giremiyorum acaba sizinde benzer bi sorununuz varmı msn space hotmail ve messenger hiç biri bağlanmıyor...
  • bende herhangi bi sorun yok
  • benimkide geldi zaten...
    quote:

Orjinalden alıntı: r7bertpires

bende herhangi bi sorun yok
  • yu rak erman hojam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Embrio

yu rak erman hojam

• Erman hocam ellerıne saglık bılgıler harıka. Özelliklede HTML kodlarını kullanmayı hemen uyguluycam tekrardan Teşekkürler

NOT : Alan adeslerını yazında ınceleyelım hanı bırnbırımıze ornek oluruz en azından tabı paylasmak ısteyenler olursa mahsuru yoksa yanı

İmzam kural dışıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvsA -- 5 Kasım 2005, 10:51:48 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.