ARKADAŞLAR BAZI MSN PROGRAMLARI VAR MSN ÇALIYOR BUNLARI ÖNLEMEK İÇİN YAPILAN MSN PROGRAMLARININ VAR ONLARI BİLEN YARDIM EDEBİLİRMİ BEN İSTİYORUMKİ MSN M ÇALINMASIN
quote:Orjinalden alıntı: xaqlaaa en iyisi zor bi şifre alıcaksın içinde * ya da + gb semboller ve harfler olmalı onlar programla kırıyorlar ama
quote:Orjinalden alıntı: korsanemre ben msn çalmasınlar die msn karuma programı istiyorum yok öle bişiy.olur olmaz her dosyayı indirmiceksin.sora koruma diye msn ni çalarlar
quote:Orjinalden alıntı: korsanemre quote:Orjinalden alıntı: xaqlaaa en iyisi zor bi şifre alıcaksın içinde * ya da + gb semboller ve harfler olmalı onlar programla kırıyorlar ama hiç msn programı o sembolleri kıramaz ama bi yöntem hariç
quote:Orjinalden alıntı: fable quote:Orjinalden alıntı: korsanemre quote:Orjinalden alıntı: xaqlaaa en iyisi zor bi şifre alıcaksın içinde * ya da + gb semboller ve harfler olmalı onlar programla kırıyorlar ama hiç msn programı o sembolleri kıramaz ama bi yöntem hariç kırılamayacak şifre yoktur en kadar uzun şifre o kadar çok zaman