Şimdi Ara

TOPLU MAİL SİLME!! YARDIM LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
93.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumu biraz araştırdım ama konusunu göremedim. toplu mail silme işlemini nasıl yapıyoruz? bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

TOPLU E-POSTA SİLME REHBERİ: Outlook, Hotmail ve Daha Fazlası

Günlük gelen yüzlerce e-postayı yönetmek oldukça zaman alıcı olabilir. Toplu e-posta silme özelliği ile gelen kutunuzu hızlı ve verimli bir şekilde temizleyebilir, böylece yalnızca ihtiyacınız olan e-postalara odaklanabilirsiniz.

Outlook Toplu E-posta Silme

• Gelen kutunuzu açın.
    • Silmek istediğiniz e-postaları seçmek için üst çubuktaki onay kutularını kullanın.
    • Ekranın üst kısmındaki "Sil" düğmesine tıklayın.

Hotmail Toplu E-posta Silme

• Gelen kutunuza giriş yapın.
    • Silmek istediğiniz e-postaları seçmek için onay kutularını işaretleyin.
    • Ekranın üstündeki "Sil" düğmesine tıklayın.

Outlook'ta Belirli Bir Tarihten Önceki E-postaları Silme

• Gelen kutunuzu açın.
    • "Ara" çubuğuna şu ifadeyi girin: "iletişim tarihi:"
    • Silmek istediğiniz tarihten önce bir tarih seçin.
    • "Ara" düğmesine tıklayın.
    • Arama sonuçlarında görünen e-postaları seçin ve "Sil" düğmesine tıklayın.

Hotmail'de Tarih Aralığına Göre E-posta Silme

• Gelen kutunuza giriş yapın.
    • "Ara" çubuğuna şu ifadeyi girin: "iletilme tarihi:"
    • İki tarih seçin: Bir başlangıç tarihi ve bir bitiş tarihi.

Outlook'ta Belirli Tarih Aralığını Silme

• Gelen kutunuzu açın.
    • "Ara" çubuğuna şu ifadeyi girin: "iletilme tarihi:"
    • İki tarih seçin: Bir başlangıç tarihi ve bir bitiş tarihi.

Outlook'ta Eski E-postaları Silme

• Gelen kutunuzu açın.
    • "Düzenle" menüsünden "Tümünü Seç"i seçin.
    • Ekranın üst kısmındaki "Sil" düğmesine tıklayın.

Bu adımları takip ederek Outlook, Hotmail ve diğer e-posta hizmet sağlayıcılarında toplu e-posta silebilir, gelen kutunuzu düzenleyebilir ve değerli zamanınızı geri kazanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Duzenleye tiklayin,mailler hafif saga gidicek,ordakk yuvarlaklari tiklayin ve sil deyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Duzenleye tiklayin,mailler hafif saga gidicek,ordakk yuvarlaklari tiklayin ve sil deyin

orda arsivle diyor silmeyi bende bulamiyorum arsive atip duruyorum
  • arşivlemeyi kapatmak için ayarlar dan mail ayarlarına geln orda arşivle var onu kapatır bundan sonra siler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

arşivlemeyi kapatmak için ayarlar dan mail ayarlarına geln orda arşivle var onu kapatır bundan sonra siler

evet simdi denedim ohh be kurduldum arsivlemekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Duzenleye tiklayin,mailler hafif saga gidicek,ordakk yuvarlaklari tiklayin ve sil deyin

tek tek seçip diyorsun sanırım? tek tek seçmek zor oluyor, tümünü seç ya da hepsini sil gibi bi seçenek arıyorum. var mıdır böyle bişey?
  • Cydia'da DeleteMail uygulaması ile toplu silme işlemi yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba benim mailime 156.000 civarı mil gelmiş hesap info türündn, bu mailleri silmek bi kaç iş gunumu alıcak tek bi işlem aynı yerden gelen bu 156.000 maili nasıl silerbilirm ? ltfen yardımcı olun
  • AhmedKaymakcı kullanıcısına yanıt
    diyelimki 156.000 tane aynı yrden aynı konulu mail geldi tek bi işlem ile nası sılebılırzz ?
  • sevgidakni S kullanıcısına yanıt
    smtp ise mail ayarınız, maillerinizin olduğu gmail,yahoo,hotmail neresi ise oraya gidip hepsini silin telefondakilerde gidecektir.
  • konuyu biraz geç fark ettim galiba gelen kutusunun üzerine sağ tık yapıp klasoru bosalt dersenız hepsi silinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: seferber13

konuyu biraz geç fark ettim galiba gelen kutusunun üzerine sağ tık yapıp klasoru bosalt dersenız hepsi silinir

Yıl 2015, outlook.com'da işe yarıyor dostum teşekkürler...
  • Yıl 2015 olsa da halen bu tür ihtiyaçlar doğuyor. Ben de YAHOO daki filitreleyip ayrı ayrı klasörlere aldığım maillerimin 50-60 bin adetlere çıkmasıyla 25-50 adetli silmelerle başa çıkılamayacağını anlayıp araştırırken bu sayfayı buldum. Bana tam çözüm sunmasa da kendi bulduğum çözümü paylaşmak istedim. Klasörleri komple silmek isteyince içinde mail olunca silemem dedi. Daha sonra klasörlerin birine tıklayıp üstteki arama çubuğuna/alanına gelmesini sağladım. Sonra sağındaki Posta Ara düğmesine basıp o klasördeki tüm mesajların ekrana gelmesini sağladım. Daha sonra da tümünü seç ve sil ile bir kaç dk içinde işlem tamamlandı.
  • yıl 2017 // sağ tıkla ve klasörü boşalt(outlook) // teşekkürler bilge adam :)
  • Merhaba,

Konuyu açan belki ortalıklarda olmayabilir fakat konuyu okuyan ve sorunu devam eden kişiler için
    https://www.eniyiandroid.com/gmail-toplu-mail-silme-islemi-nasil-yapilir.html

buradaki toplu mail silme işlemini uygulayabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.