Arkadaşlar çok büyük bir sorunum var. Ben msn 7 veya 7beta kullanamaz oldum, sorun nedir bilmiyorum, siliyorum yeniden yüklüyorum,onarıyorum ama nafile, msn açılır açılmaz kitleniyor(yanıt vermiyor)ve kapatmak zorunda kalıyorum, kapatıncada hata raporu veriyor , ancak windows msn i kullanabiliyorum birtek o sorun yaşattırmıyor, umarım sorunuma çözüm bulabilirsiniz!!!
ya bendede msn sorunu war ama öyle değil.ben biriyle konuşurken yazdıklarım gitmiyor beş dk. sonra bütün yazdıklarım toptan gidiyor.resim mp3 gönderip alamıyorum neden acaba ya.
bende bilsem saolsun arkaşlarda çok yardımcı oldular :)
quote:
Orjinalden alıntı: Tufan54
bende bilsem saolsun arkaşlarda çok yardımcı oldular :)
:)) birazdan bilen bi ark. verir cevap ya.
siz donanım genel bölümüne böyle bi soru sorup cewap belkiyosunuz ha.... bu forumun çöplükten farkı kalmadı yeter artık. madem heryerde herşey yazılıyo forum neden bölümlere ayrılmış ozaman?
o sorun bendede vardı problemi gidermek için yapman gerekn msni açtıktan sonra yakalşık bi 3-4 dakak msn e hiç dokunma msne bağlan aşağıda simge durumnda küçült ve bekle yaklaşık bi 3-4 dakka sonra toplu bi şekilde msndekilerin çevirimiçin olduğnu göstericek.. ozaman düzelio yani bende öle oluyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme