arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız gibi msn'de engellenen listesindeki isimleri nasıl silebilirim.. bu konuda bir çare bulursanız minnettar kalırım..
Teşşekürler!!..?
msn ne hem engelleyip hemde siliyorsun fakat msn de araçlar/ayarlar/gizlillik sekmesinde silinmiş engellilerin listesi vardır bunlar kesinlikle silinmez buda msn nin özelliği...galiba bunu sordun...umarım doğru anlamışımdır... Saygılar...
silinemez mi hadi ya!!tüh be..neyse sağol arkadaşım yinede beni bilgilendirdin..yeniden sağol
engellenenler listesinde silmek istediğin kişini üstüne sağ tıkla / sil
quote:
Orjinalden alıntı: Ltn
engellenenler listesinde silmek istediğin kişini üstüne sağ tıkla / sil
hadi ya çok komiksin dostum... silinen kişileri de msn de araçlar/ayarlar/gizlilik sekmesinde sürekli saklanır o silinirmi diyor dostum cevap:hayır...msn messenger in bir özelliğidir...konu burda kapanır Saygılar...
eğer o kişinin seni sildiğinden eminsen gizlilik bölümüne gelirsin sağ tıklarsın onun üzerinde sil dersin ama eminsen başka türlü silmen zaten yok
quote:
Orjinalden alıntı: Ciko_Seko
quote:
Orjinalden alıntı: ensartas
eğer o kişinin seni sildiğinden eminsen gizlilik bölümüne gelirsin sağ tıklarsın onun üzerinde sil dersin ama eminsen başka türlü silmen zaten yok
dostum olayı hala anlamış değilsin şu resime bak hem engellenmiş hemde silinmiş bir kişi fakat gördüğün gibi adamın mail adresi hala orda durmaktadır ve kesinlikle silinmez iyi incele gör
konu kapandı dedim uzatmaya gerek yok... Saygılar...
karsidaki de seni silmisse orda sil butonu aktif olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Ciko_Seko
quote:
dostum olayı hala anlamış değilsin şu resime bak hem engellenmiş hemde silinmiş bir kişi fakat gördüğün gibi adamın mail adresi hala orda durmaktadır ve kesinlikle silinmez iyi incele gör
konu kapandı dedim uzatmaya gerek yok... Saygılar...
olayı çok iyi anladım da sen beni anlamadın eğer karşıdaki kişi seni sildiyse sendeki sil işareti kesin aktif olur ve sende silersin ama bazı durumlarda seni silmeyen kişilerde bile sil işareti aktif olur onun için dikkat etmek gerekir bu yüzden dedim ki eminsen silin dedim ok
pardon dostum beni kimse silmemiş o yüzden silinmiyor diye biliyordum neyse o kadar önemli değil kızma hemen hehehehe.
yok ben kızmam kimseye bu konuyu daha önce çok konuştuk burda herkes bildiğini paylaşıyor sonuç itibariyle ve sonuç olarak benim dediklerim konusunda karar kıldık her seferinde ytani genel görüşler böyle oldu
quote:
yok ben kızmam kimseye bu konuyu daha önce çok konuştuk burda herkes bildiğini paylaşıyor sonuç itibariyle ve sonuç olarak benim dediklerim konusunda karar kıldık her seferinde ytani genel görüşler böyle oldu
bravo ne diyeyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme