Şimdi Ara

MSN de msj problemi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de 4 portlu keysmart adsl var.. Ve 1-2 aydır aynı sorunu yaşıyorum... Deli etti beni ya...

Modemden şüpheleniyorum ben de...
  • econn 4 port modem var aynı sorunu bende yaşıyorum ilginçtir ikinci sistemde de msn var onda sorun yok ikisinde de msn plus yüklü.
  • benim eski modemde gezz di o da fazlasıyla çıldırtıodu beni!Yazdıklarım gitmio,gelmio,bağlantı kopuo !!Sanırım modemden!
  • bendede var o sorun çok uyuz oluyorum mesaj atıyorum eee diorum ne eesi falan dio
  • Benim ASUS USB modemim var normalde 256kbps ama 262kbps gözüküyo iyi bisey ama neden anlamadım...bide bu modem nasıldır;
  • aynı problem bendede war msn denn oluyoo bence sürekli prob oluyo zatenn giremiyosun bağlantı kopuyo modemden diil bence çünkü modemden olsa sdece msn gitmess tüm internet sayfalarına da giremessin ama sadece msn de olduuna göre demekk ki msn denn ama artık düselse yani sinir oluyorummm yahoo ya geçimm diyomm e millet msn de mecbur ordan giriozzz

• benim modemde gezz aynı sorunlar bendede vardı ve uzun zaman adslde yada msnde problem var zannediyordum, önce msn 6.2 vardı msglar gitmiyordu bana msg gelmiyordu bazen sonra 7.0ı yükledim gene bir düzelme olmadı ama sonra forumda bu modemle ilgili böyle bir problem olduğu yazıldı.Arkadaşlar
    sorunun çözümü modemin firewall'unu kapatmak ; 10.0.0.2'den modeme girdikten sonra soldaki firewall linkine tıklayıp ordan disable yapın ve submiti tıklayın, ben hep buraya kadar yaptıktan sonra submite tıkladık heralde kapattık firewallu diyip kapatıyodum internet explorerı ama gene devam ediyordu problemler sonra birgün bir kere daha açayım dedim modemin konfigurasyon sayfasını bi baktım firewall gene açık gözüküyo sonra bide baktımki orda bide
    Save Settings / Reboot diye bir seçenek var olay burda bitiyormuş meyersem
    firewallu disable edip submite bastıktan sonra birde bu save settingse basmak gerekmiş
    neyseki farkettim orda öyle bir seçenek olduğunu
    sonuç olarak firewallu bu şekilde kapattıktan sonra birdaha hiç böyle bir problem yaşamadım işte
    çözüm budur gezz kullanıcıları
    bir an önce düzeltinde sinir krizi geçirmeyin sizde çünkü bir ara ben ciddi ciddi modemi kırmayı düşünüyordum sinirden çok kötü bir durum yaşadım biliyorum

• ama firewall u kapamak sakıncalı degil mi
  • bende de aynı sorunlar oluyor kesinlikle modemden diyebilirim. Firewall da olma ihtimlai yüksek ama. ben de cnet var bir de datron rta 300 aldm.. onda sorun yok ama cnet bomluyor... zaten cneti de arkadaşımda şu an o da değiştircekti..
  • arkadaşlar bu sorun sadece beta sürümüyle ilgili siz 6.2 bile kullansanız karşı taraf betayı kullansa bile aynı olaylar gerçekleşir ben 6.2 kullanıyom bir problem yok ama karşı taraf beta kullandığında mesajımın gitmediği ortaya çıkıyor yai sorun beta kaynaklı...
  • adsl ayarlarından firewall u kaldır istersen.
  • beta ile ilgisi yok , tam tersine bazen msn7 ye geçince sorun düzeliyor

quote:

Orjinalden alıntı: ensartas

arkadaşlar bu sorun sadece beta sürümüyle ilgili siz 6.2 bile kullansanız karşı taraf betayı kullansa bile aynı olaylar gerçekleşir ben 6.2 kullanıyom bir problem yok ama karşı taraf beta kullandığında mesajımın gitmediği ortaya çıkıyor yai sorun beta kaynaklı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Preston

beta ile ilgisi yok , tam tersine bazen msn7 ye geçince sorun düzeliyor

olabilir ama ben genelde beta kullanan arkadaşlar ki bir dönem bende kullandım o demiş olduğum hatalar yüzünden bıraktım ve artık bir sorunum yok ama beta kullanan arkadaşlarımdan hala böyle sorunlar gelmekte 6.2 yi kuruyorlar sonra bir daha böyle bir sorunla karşılaşmıyorlar en azından bende böyle benim gördüğüm bu yani haklı olabilirsin tabi
  • msn arada bir kafayı yiyiyo normaldir geçer sadece zaman lazım düzeltirler yakında
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.