Şimdi Ara

MSN de msj problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar msn de ben de soyle bir problem oluyor.
    Konustugum kisiden bazı msjlar gelmiyor. Mesela bir soru soruyorum karsı tarafa, 10 dk gecmis cvp yok, soylesene fln diyorum, e soyledim ya diyor. Hem de bu bir kiside degil, tum listemdekilerle konusurken oluyor. Cogu cvplar karsıdan gelmıyor yanı

versiyon 6.2 idi,7.0a yukselttim gene durum aynı. Yalnız 6.2 iken arada sırada cevirim dısı oluyordum kendılıgınden iki de bir oturum acmak zorunda kalıyordum, 7.0 yukleyınce bu duzeldi.

Adsl ile baglıyım ve firewall var, acaba portlarla ılgılı bır sorun olabılır mi

Yardım ederseniz cok sevinirim, artık paranoya yaptım yanı, durmadan bısı yazdın mı fln dıorum karsı tarafa

• aynısı banada oluyo ya bu nedir ya bi bileniniz varsa söylesin. buna bi çare ey millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: yacopo

aynısı banada oluyo ya bu nedir ya bi bileniniz varsa söylesin. buna bi çare ey millet
    Msn de garip bir durum var 1 kac haftadir bazen kafayi yiyor aldirmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNtifuNky

Msn de garip bir durum var 1 kac haftadir bazen kafayi yiyor aldirmayin

Alıntıları Göster
    benim arkadaşlarımdan birinde de var o durum
    firewall u da iptal etti yine düzelmedi
    modemin neydi senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Preston

benim arkadaşlarımdan birinde de var o durum
    firewall u da iptal etti yine düzelmedi
    modemin neydi senin

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de var, bulamadım bi türlü nedenini off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selam Dünyalı

Aynı sorun bende de var, bulamadım bi türlü nedenini off

Alıntıları Göster
    adsl den olabilirmi arkadaslar. ben dial-up kullaniyorum, haftalardir hic bir problem cikmadi msn'de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fade

adsl den olabilirmi arkadaslar. ben dial-up kullaniyorum, haftalardir hic bir problem cikmadi msn'de...

Alıntıları Göster
    ADSL olduğunu sanmıyorum, adsl kullanan bir çok kişide böyle bir sorun yok, hatta aynı apartmandaki arkadaşlarda da yok böyle bir sorun.
    quote:

Orjinalden alıntı: fade

• quote:

Orijinalden alıntı: Selam Dünyalı

ADSL olduğunu sanmıyorum, adsl kullanan bir çok kişide böyle bir sorun yok, hatta aynı apartmandaki arkadaşlarda da yok böyle bir sorun.
    quote:

Orjinalden alıntı: fade

Alıntıları Göster
    benim modem gezz
    adslden oldugunu hıc sanmıyorum, cunku lıstemdekılerın cogu adsl li buna benzer hic bi sey yasamıyorlar
    10 kısıden bı tek benım durum garıp

yardım ey mıllet

• quote:

Orijinalden alıntı: ofabiya

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ZipiRR

beta surumu bu arkadaslar olacak elbet arada boyle seyler bende de oluyor

ARKADAŞA KATILIYORUM GENELDE BETA SÜRÜMÜNDE BÖYLE ŞEYLER OLUYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: kan34

quote:

Orjinalden alıntı: ZipiRR

beta surumu bu arkadaslar olacak elbet arada boyle seyler bende de oluyor

ARKADAŞA KATILIYORUM GENELDE BETA SÜRÜMÜNDE BÖYLE ŞEYLER OLUYOR

Alıntıları Göster
    iyi de 6.2 surumunde boyle bısı oldugu ıcın yukledım ben 7.0ı.
    esas 6.2deyken oluodu yanı onda duzeltıcek bı onerınız varsa hmn yukleyım eskısını
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnivore

iyi de 6.2 surumunde boyle bısı oldugu ıcın yukledım ben 7.0ı.
    esas 6.2deyken oluodu yanı onda duzeltıcek bı onerınız varsa hmn yukleyım eskısını

Alıntıları Göster
    benim bir arkadaşında aynı problemi var adsl aldıktan sonra başladı bu problem adsl firewall olabilme şansı yüksek sanıyorum.. sadece benim ve benim ofisteki arkadaşlarla bu sorunu yaşaması da ilginç ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBeşiktaş

benim bir arkadaşında aynı problemi var adsl aldıktan sonra başladı bu problem adsl firewall olabilme şansı yüksek sanıyorum.. sadece benim ve benim ofisteki arkadaşlarla bu sorunu yaşaması da ilginç ..

Alıntıları Göster
    Msn Plus vb. eklentilerde buna neden olabiliyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bu tip eklentiler varsa iptal edip deneyin bakalım, sonucu görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso

Msn Plus vb. eklentilerde buna neden olabiliyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bu tip eklentiler varsa iptal edip deneyin bakalım, sonucu görelim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: iso

peki bu eklentilere nerden ulasabılırız, bu programı ılk defa kullanıom acemıyım yanı:)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: iso

peki bu eklentilere nerden ulasabılırız, bu programı ılk defa kullanıom acemıyım yanı:)

Alıntıları Göster
    bendede öle bi sorun yok yane takır takır çalışıo kaç haftadır adsl rulazz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloody

bendede öle bi sorun yok yane takır takır çalışıo kaç haftadır adsl rulazz :)

Alıntıları Göster
    bendede oluyo aynı sorun adslde.

beta kullanmıyorum.Aynı sorun var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D31AEED02

bendede oluyo aynı sorun adslde.

beta kullanmıyorum.Aynı sorun var...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende de Gezz marka modem var. Acaba bu modemlerin ortak sorunu olabilirmi bu?? Başka Gezz modemi olupta MSN i aynı durumda olan arkadaş varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzates

arkadaşlar bende de Gezz marka modem var. Acaba bu modemlerin ortak sorunu olabilirmi bu?? Başka Gezz modemi olupta MSN i aynı durumda olan arkadaş varmı??

Alıntıları Göster
    Eveeet, ben de GEZZ marka modem kullanıcısıyım..alındıgı günden beri aynı sorunları yasıyorum ( baglantı kopma, baglanamama, yazdıklarımın gitmemesi ve karsı tarafın yazdıklarının gelmemesi )

ben bilgisayarım eski, msn 'in versiyonu eski filan diye sanıyordum...

firewall'u da kapatmak sorunu gidermedi

Gezz modemleri geri verme kampanyası baslatalım arkadaslar...bu ne yaa? veya tamir etsinler bisii yapsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yamuk_prenses

Eveeet, ben de GEZZ marka modem kullanıcısıyım..alındıgı günden beri aynı sorunları yasıyorum ( baglantı kopma, baglanamama, yazdıklarımın gitmemesi ve karsı tarafın yazdıklarının gelmemesi )

ben bilgisayarım eski, msn 'in versiyonu eski filan diye sanıyordum...

firewall'u da kapatmak sorunu gidermedi

Gezz modemleri geri verme kampanyası baslatalım arkadaslar...bu ne yaa? veya tamir etsinler bisii yapsınlar

Alıntıları Göster
    alala modemden olabılecegı hıc aklıma gelmemıstı, olabılırmı acaba
    dusununce mantıklı gelıor aslında, bu modeme yenı gectım geek dıye baska bır modem kullanıordum evldn, o zmn msn kullanmıordum ama ıcq vardı, onda hıc bole bır sorun olmadı

sankı bır ıkı gunden berı duzeldı gıbı ama(nazar degmesın) gene bole bisey baslarsa bı modemı degıstırerek denemek lazım

Gezz marka modemı olup, aynı sorunu yasayıp, modemını degıstırıp bu sorun cozen varsa (anlasılıo dımı cumle) buraya yazıp acılarımızı dındırırse mınnettar kalırız:)

• quote:

alala modemden olabılecegı hıc aklıma gelmemıstı, olabılırmı acaba
    dusununce mantıklı gelıor aslında, bu modeme yenı gectım geek dıye baska bır modem kullanıordum evldn, o zmn msn kullanmıordum ama ıcq vardı, onda hıc bole bır sorun olmadı

sankı bır ıkı gunden berı duzeldı gıbı ama(nazar degmesın) gene bole bisey baslarsa bı modemı degıstırerek denemek lazım

Gezz marka modemı olup, aynı sorunu yasayıp, modemını degıstırıp bu sorun cozen varsa (anlasılıo dımı cumle) buraya yazıp acılarımızı dındırırse mınnettar kalırız:)

Alıntıları Göster
    MSN 6.2 ve ADSL kullanıyorum. Problem yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

MSN 6.2 ve ADSL kullanıyorum. Problem yok...

Alıntıları Göster
    aynı sorun bende de var
    1-beta versiyonundan dolayı değil sanırım çünkü benim 6,2 versiyonu bende de oluyor,
    2-eklentilerden de olamaz bende eklenti falan da yok,

Geriye modem ve adsl kalıyor
    modemden olacağını pek sanmıyorum belki adsl den de olabilir ama
    birazda msn yi suçlamak lazım, hatta geçenlerde çoğu kullanıcı msn ye giremedi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.