Arkadaslar msn de ben de soyle bir problem oluyor. Konustugum kisiden bazı msjlar gelmiyor. Mesela bir soru soruyorum karsı tarafa, 10 dk gecmis cvp yok, soylesene fln diyorum, e soyledim ya diyor. Hem de bu bir kiside degil, tum listemdekilerle konusurken oluyor. Cogu cvplar karsıdan gelmıyor yanı
versiyon 6.2 idi,7.0a yukselttim gene durum aynı. Yalnız 6.2 iken arada sırada cevirim dısı oluyordum kendılıgınden iki de bir oturum acmak zorunda kalıyordum, 7.0 yukleyınce bu duzeldi.
Adsl ile baglıyım ve firewall var, acaba portlarla ılgılı bır sorun olabılır mi
Yardım ederseniz cok sevinirim, artık paranoya yaptım yanı, durmadan bısı yazdın mı fln dıorum karsı tarafa
aynısı banada oluyo ya bu nedir ya bi bileniniz varsa söylesin. buna bi çare ey millet
quote:
Orijinalden alıntı: yacopo
aynısı banada oluyo ya bu nedir ya bi bileniniz varsa söylesin. buna bi çare ey millet
Msn de garip bir durum var 1 kac haftadir bazen kafayi yiyor aldirmayin
quote:
Orijinalden alıntı: aNtifuNky
Msn de garip bir durum var 1 kac haftadir bazen kafayi yiyor aldirmayin
Alıntıları Göster
benim arkadaşlarımdan birinde de var o durum firewall u da iptal etti yine düzelmedi modemin neydi senin
quote:
Orijinalden alıntı: Preston
benim arkadaşlarımdan birinde de var o durum firewall u da iptal etti yine düzelmedi modemin neydi senin
Alıntıları Göster
Aynı sorun bende de var, bulamadım bi türlü nedenini off
quote:
Orijinalden alıntı: Selam Dünyalı
Aynı sorun bende de var, bulamadım bi türlü nedenini off
Alıntıları Göster
adsl den olabilirmi arkadaslar. ben dial-up kullaniyorum, haftalardir hic bir problem cikmadi msn'de...
quote:
Orijinalden alıntı: fade
adsl den olabilirmi arkadaslar. ben dial-up kullaniyorum, haftalardir hic bir problem cikmadi msn'de...
Alıntıları Göster
ADSL olduğunu sanmıyorum, adsl kullanan bir çok kişide böyle bir sorun yok, hatta aynı apartmandaki arkadaşlarda da yok böyle bir sorun.
quote:
Orjinalden alıntı: fade
quote:
Orijinalden alıntı: Selam Dünyalı
ADSL olduğunu sanmıyorum, adsl kullanan bir çok kişide böyle bir sorun yok, hatta aynı apartmandaki arkadaşlarda da yok böyle bir sorun.
quote:
Orjinalden alıntı: fade
Alıntıları Göster
benim modem gezz adslden oldugunu hıc sanmıyorum, cunku lıstemdekılerın cogu adsl li buna benzer hic bi sey yasamıyorlar 10 kısıden bı tek benım durum garıp
yardım ey mıllet
quote:
Orijinalden alıntı: ofabiya
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ZipiRR
beta surumu bu arkadaslar olacak elbet arada boyle seyler bende de oluyor
ARKADAŞA KATILIYORUM GENELDE BETA SÜRÜMÜNDE BÖYLE ŞEYLER OLUYOR
quote:
Orijinalden alıntı: kan34
quote:
Orjinalden alıntı: ZipiRR
beta surumu bu arkadaslar olacak elbet arada boyle seyler bende de oluyor
ARKADAŞA KATILIYORUM GENELDE BETA SÜRÜMÜNDE BÖYLE ŞEYLER OLUYOR
Alıntıları Göster
iyi de 6.2 surumunde boyle bısı oldugu ıcın yukledım ben 7.0ı. esas 6.2deyken oluodu yanı onda duzeltıcek bı onerınız varsa hmn yukleyım eskısını
quote:
Orijinalden alıntı: carnivore
iyi de 6.2 surumunde boyle bısı oldugu ıcın yukledım ben 7.0ı. esas 6.2deyken oluodu yanı onda duzeltıcek bı onerınız varsa hmn yukleyım eskısını
Alıntıları Göster
benim bir arkadaşında aynı problemi var adsl aldıktan sonra başladı bu problem adsl firewall olabilme şansı yüksek sanıyorum.. sadece benim ve benim ofisteki arkadaşlarla bu sorunu yaşaması da ilginç ..
quote:
Orijinalden alıntı: DHBeşiktaş
benim bir arkadaşında aynı problemi var adsl aldıktan sonra başladı bu problem adsl firewall olabilme şansı yüksek sanıyorum.. sadece benim ve benim ofisteki arkadaşlarla bu sorunu yaşaması da ilginç ..
Alıntıları Göster
Msn Plus vb. eklentilerde buna neden olabiliyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bu tip eklentiler varsa iptal edip deneyin bakalım, sonucu görelim.
quote:
Orijinalden alıntı: iso
Msn Plus vb. eklentilerde buna neden olabiliyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bu tip eklentiler varsa iptal edip deneyin bakalım, sonucu görelim.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: iso
peki bu eklentilere nerden ulasabılırız, bu programı ılk defa kullanıom acemıyım yanı:)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: iso
peki bu eklentilere nerden ulasabılırız, bu programı ılk defa kullanıom acemıyım yanı:)
Alıntıları Göster
bendede öle bi sorun yok yane takır takır çalışıo kaç haftadır adsl rulazz :)
quote:
Orijinalden alıntı: Bloody
bendede öle bi sorun yok yane takır takır çalışıo kaç haftadır adsl rulazz :)
Alıntıları Göster
bendede oluyo aynı sorun adslde.
beta kullanmıyorum.Aynı sorun var...
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D31AEED02
bendede oluyo aynı sorun adslde.
beta kullanmıyorum.Aynı sorun var...
Alıntıları Göster
arkadaşlar bende de Gezz marka modem var. Acaba bu modemlerin ortak sorunu olabilirmi bu?? Başka Gezz modemi olupta MSN i aynı durumda olan arkadaş varmı??
quote:
Orijinalden alıntı: oguzates
arkadaşlar bende de Gezz marka modem var. Acaba bu modemlerin ortak sorunu olabilirmi bu?? Başka Gezz modemi olupta MSN i aynı durumda olan arkadaş varmı??
Alıntıları Göster
Eveeet, ben de GEZZ marka modem kullanıcısıyım..alındıgı günden beri aynı sorunları yasıyorum ( baglantı kopma, baglanamama, yazdıklarımın gitmemesi ve karsı tarafın yazdıklarının gelmemesi )
ben bilgisayarım eski, msn 'in versiyonu eski filan diye sanıyordum...
firewall'u da kapatmak sorunu gidermedi
Gezz modemleri geri verme kampanyası baslatalım arkadaslar...bu ne yaa? veya tamir etsinler bisii yapsınlar
quote:
Orijinalden alıntı: yamuk_prenses
Eveeet, ben de GEZZ marka modem kullanıcısıyım..alındıgı günden beri aynı sorunları yasıyorum ( baglantı kopma, baglanamama, yazdıklarımın gitmemesi ve karsı tarafın yazdıklarının gelmemesi )
ben bilgisayarım eski, msn 'in versiyonu eski filan diye sanıyordum...
firewall'u da kapatmak sorunu gidermedi
Gezz modemleri geri verme kampanyası baslatalım arkadaslar...bu ne yaa? veya tamir etsinler bisii yapsınlar
Alıntıları Göster
alala modemden olabılecegı hıc aklıma gelmemıstı, olabılırmı acaba dusununce mantıklı gelıor aslında, bu modeme yenı gectım geek dıye baska bır modem kullanıordum evldn, o zmn msn kullanmıordum ama ıcq vardı, onda hıc bole bır sorun olmadı
Gezz marka modemı olup, aynı sorunu yasayıp, modemını degıstırıp bu sorun cozen varsa (anlasılıo dımı cumle) buraya yazıp acılarımızı dındırırse mınnettar kalırız:)
quote:
alala modemden olabılecegı hıc aklıma gelmemıstı, olabılırmı acaba dusununce mantıklı gelıor aslında, bu modeme yenı gectım geek dıye baska bır modem kullanıordum evldn, o zmn msn kullanmıordum ama ıcq vardı, onda hıc bole bır sorun olmadı
Gezz marka modemı olup, aynı sorunu yasayıp, modemını degıstırıp bu sorun cozen varsa (anlasılıo dımı cumle) buraya yazıp acılarımızı dındırırse mınnettar kalırız:)
Alıntıları Göster
MSN 6.2 ve ADSL kullanıyorum. Problem yok...
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
MSN 6.2 ve ADSL kullanıyorum. Problem yok...
Alıntıları Göster
aynı sorun bende de var 1-beta versiyonundan dolayı değil sanırım çünkü benim 6,2 versiyonu bende de oluyor, 2-eklentilerden de olamaz bende eklenti falan da yok,
Geriye modem ve adsl kalıyor modemden olacağını pek sanmıyorum belki adsl den de olabilir ama birazda msn yi suçlamak lazım, hatta geçenlerde çoğu kullanıcı msn ye giremedi.