Şimdi Ara

msn'de sizi sileni bulma %100(programsız,başka bi siteye girmeden,çok basit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çoğunuz merak ediyosunuzdur biliyorum,beni kim sildi die,bunun için farklı sitelere girip de şifrenizi falan yazmayın,güvenli değil,şimdi size bunu öğrenmenin basit ve %100 çözümünü söyliycem:

msninizin ana penceresinde araçlar>seçenekler>gizlilik i tıklayın, karşınıza izin verilenler ve engellenenlerin listesi çıkıcak,izin verilenler listesindeki istediğiniz isime sağ tıklayın,tıkladığınızda "sil" kelimesini belirgin görüyosanız sizi engellemiştir,eğer belirgin değilse engellememiştir.
    işte bu kadar...mesajlarınızı bekliyorum,emeğe saygı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrock -- 28 Aralık 2006; 23:56:42 >

• o silenleri veriyo ben özellikle aynı anda 2 msn açıp denedim engelleyenleri görmek için de hiçbir program işe yaramıyo discovery dmsn hepsi boş yok böyle program
  • quote:

Orjinalden alıntı: papatya75

o silenleri veriyo ben özellikle aynı anda 2 msn açıp denedim engelleyenleri görmek için de hiçbir program işe yaramıyo discovery dmsn hepsi boş yok böyle program

ewet haklı sadece o seni silenleri veriyor
  • keşke o kadar kolay olsaydı. öğrenin artık şunu ya. o silenleri gösteriyor.
  • bi de konu açmış bunun için. arkadaşım eminsen konuş.
  • ya birader,kendine gel,ben yeni yeni paylaşmaya başladım,elimden geldiğince biişeyler paylaşmaya çalışıyorum,sen neler paylaşmaya çalıştında böyle konuşuyosun...
  • paylaşımın için saol ama bununla ilgili çok konu var.engelleyenleri anlamanın bir yolu yok maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emeğe saygı ama bu konu daha önce açılmıştı
  • Silenleri ogrenmek icin live plus kullani o kadar ugrasmaya degmez..
  • bu bilgiyle ilgili açılan 7. konu

• quote:

Orjinalden alıntı: kene.

Silenleri ogrenmek icin live plus kullani o kadar ugrasmaya degmez..

+msn8.0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.