daha karsıdakı bişi yazmadan otomatik olarak bu cevap geliyo bana nedir bu bilen varmı?
rarın içinden cıkan exe nedir? sakata gelmeyelim
kardeş msn ye koyduğun foto da sorun var ama sorun resmi değiştirmenle düzelmez sen yinede bir virüs taraması yap ama eğer bu resmi silersen deüzelir diye düşünüyorum
peki bu cıkan exe nedir. ben calıstırdım ve history gitti ve Da uma olhada nas fotos dessa festa muito legal.. diye sacma bi yazı cıkıyor yazı yazarken bi açıklama yaparsanız sevinirim
bu sacmalık bana da bulastı arkadaslar bundan nasıl kurtulucaz
ya kardesim ben sana tıkla dıyemı koydum bu geliyo dedimm sakata da gelirsin tabi heryere tıklanmaz...ne se bakıcaz hal caresine..
quote:
Orjinalden alıntı: georgia
bu sacmalık bana da bulastı arkadaslar bundan nasıl kurtulucaz
Chopper buldun yanına bir kurban.Bu gidişle kalabalıklaşırsınız...Sonuçta infected olmuş bir dosya tıklanmaz..Spyweredoctor ve başka antivir ve trojan avcılarını kullanabilirsiniz..Olumlu sonuç alan diğerine PM atsın
ya sormayın avasta guveniyordum avastla tarattım virusu bulamadı bnde tıkladım gerci sorundan kurtuldum simdi oyle sacma yazılar cıkmıyor ama simdi de cookieler sürekli siliniyor
heh cozdum mcafee ile buldum serefsizi
Geçniş olsun arkadaşım..Daha önceden benimde başıma benzer bir olay gelmişti ama tek çözüm format oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: georgia
heh cozdum mcafee ile buldum serefsizi
Ucuz yırtmışsın ama sisteminden tamamen gittiğine emin olmadan sevinme
Da uma olhada nas fotos dessa festa... muito legal.. BU YAZI BENDEDE ÇIKIYODU AVAST I YÜKLEDİM SONRA TARATTIM TRUVA ATI DİE Bİ VİRÜS BULDU SİLDİM DÜZELDİ
bişi sormak için;umur_corum@hotmail.com
Her Virüs Programı Bulmuyor Bu Dosyayı. Dikkat Edin !
Geçen Banada Geldi Ağdaki Bir Abinin Msn'ninde Ama Bana Bulaşmadı Nasıl Oluyor O İş?
arkadaslar bu sey herneyse otomatık yayılıyo banada bulastı avastta tarattım artık yollamıyo ama pc ye yinede format atmak istermi yardımcı olun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme