Arkadaşlar msnde karşı tarafın webcam görüntüsünü kayıt edebilir miyiz bilen var mı böle bi teknoloji?
Bi de benim sesim gidio ama karşı tarafın sesi bana gelmiyo naptımsa kimseden gelmiyo sorunun bende olduna eminim aynı anda başkasıyla konuşuyo ama benle olunca sesi bana gelmiyo karşı tarafın resminin yanındaki hoparlör işaretinin üstünde kullanılamaz çizgisi var üstüne de tıklasam açılıyo napmam lasım bilen var mı?
webcam yada monitordeki butun goruntuleri kaydedecek program camtasia diye hem google da hemde site icinde arat gerekli bilgiye kavusursun...
diger konu hakkında bilgim yok msnde sesli gorusme hic yapmadim.. skype dururken
camtasia çok güzel bi program hem ekranın tamamını hem de sadece belli bir parçasının kaydını yapabliyosun Ayrıca çektiğin görüntüyü yüklü olan codecler yardımıyla avi ye çevirebiliyosun
camtasia çok güzel bi program hem ekranın tamamını hem de sadece belli bir parçasının kaydını yapabliyosun Ayrıca çektiğin görüntüyü yüklü olan codecler yardımıyla avi ye çevirebiliyosun
+1
camtasia hypercam camstudio bunların hepsdide işini görür hocam
camtasia hypercam camstudio bunların hepsdide işini görür hocam
bu programlar karşımızdakinin görüntüsünü kaydetmek için mi ? yoksa bizim kendi çektiklerimizi karşıdakine msn de göstermek içinmi?? split cam vardı bende sanırım bizim çektiklerimizi gösteriyordu...
Msn discovery kullan programla boğuşmadan direkt ctrl+"belirlediğin tuş" kombinasyonuyla kayda geçebilirsin. En pratik yolu bu ama yukarıda adı geçen programlarda büyük ölçüde işini görür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme