Şimdi Ara

MSN DISCOVERY LIVE DA SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Live Messenger a Discovery Live eklentisini ekleyince msn 80004005 kodlu hatayı verip acılmıyo
    bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayDuTT -- 27 Kasım 2006; 22:17:29 >

• C:\Documents and Settings\Owner\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
    burda ne var ne yok sil
    eğer görünmüyorsa
    Denetim masası>Klasör seçenekleri>görünüm>gizli dosya ve klasörleri göster
  • yok bu da olmuyo gene aynı hatayı veriyo "hizmet geçici olarak kullanılamadıgından...."
  • birde bunları dene

Kişi Önbelleği klasörünüzü silmek için, Windows Gezgini'nde tam klasör listenizi görebilmeniz gerekir. Windows Gezgini ayarlarınızı değiştirmek için:

1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
    2. Araçlar'ı tıklatın ve sonra Klasör Seçenekleri'ni seçin.
    3. Klasör Seçenekleri penceresinde Görünüm sekmesini tıklatın.
    4. Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin, Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçili olmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın.
    5. Windows Gezgini penceresinde, Görünüm'ü tıklatın, Gezgin Çubuğu'nu seçin ve Klasörler'in işaretli olduğunu doğrulayın.

Windows Gezgini ayarlarınızı değiştirdikten sonra:

1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
    2. Sol bölmedeki klasör listesinde şu klasöre gidin: C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz
    3. Messenger e-posta adresiniz klasörünüzdeki dosyaların tümünü silin
    4. Sol bölmedeki klasör listesinde şu klasöre gidin: C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz
    5. Messenger e-posta adresiniz klasöründe real (gerçek) ve shadow (gölge) klasörlerini silin.
    6. Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.
    (guvenkab'tan alıntı)

• Maalesef ya gene olmuyo. Bir türlü anlayamadım. Neden böyle bir şey oluyor? Acaba virus programı hata vermesine neden olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayDuTT -- 28 Kasım 2006; 19:41:05 >
  • tam nedenini bilmiyorum ama anti virus programını kapatınca hatasız açıldı messenger
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.