Bildirim
msn error code 8007007f
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Genelde messengerın son sürümünde ortaya çıkan bir hata kodu diye biliyorum. Kesin bir çözümünü de bulamamıştım internette. Eğer sen de o sürümü kullanıyorsan önceki sürüme dönmeyi deneyebilirsin. -
teşekkürler.normalde üst sürüme geçmeyecektim fakat biraz mecbur bıraktı windows.yeni sürümü yüklemeden oturum acamadım.son sürümü yükleyincede bu uyarıyı verdi.bundan önceki sürümü nereden bulabilirim. 1 veya 2 mblık wlm installer değilde 25 mblık direk setup dosyası galiba.direk yüklediğimde problem olmuyor fakat wlm ile yüklediğimde mutlaka bir aksilik çıkıyor.link veya herhangi bir adres verebilirmisin -
bilmiyorum da daha beni zorlamadı msn güncelleme konusunda Dediğiniz gibi setup dosyasına baktım da bir kaç yerde gördüm ufak bir araştırmayla ulaşırsın. Fakat wlm ile kurduğunda da bir sorun olmaması lazım ben hep o şekilde kuruyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ev telefonundan numara engelleme
- facebook hesabına başka cihazdan giriş bildirimi
- ncz to dwg
- alt tuşu çalışmıyor
- epson atık mürekkep pedi resetleme key anahtarı
- 0xc00007b hatası çözümü
- iso dosyası nedir
- ekran kartı resetleme
- silinen dosyaları geri getirme
- windows ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X