Şimdi Ara

msn error code 8007007f

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msnde oturum acmaya kalktıgımda 8007007f kodlu hatayı alıyorum.birde signing in to windows live messenger failed because the service is temporarily unavailable diye hata mesajı veriyor.çözümü nedir.

• Genelde messengerın son sürümünde ortaya çıkan bir hata kodu diye biliyorum. Kesin bir çözümünü de bulamamıştım internette. Eğer sen de o sürümü kullanıyorsan önceki sürüme dönmeyi deneyebilirsin.
  • teşekkürler.normalde üst sürüme geçmeyecektim fakat biraz mecbur bıraktı windows.yeni sürümü yüklemeden oturum acamadım.son sürümü yükleyincede bu uyarıyı verdi.bundan önceki sürümü nereden bulabilirim. 1 veya 2 mblık wlm installer değilde 25 mblık direk setup dosyası galiba.direk yüklediğimde problem olmuyor fakat wlm ile yüklediğimde mutlaka bir aksilik çıkıyor.link veya herhangi bir adres verebilirmisin
  • bilmiyorum da daha beni zorlamadı msn güncelleme konusunda Dediğiniz gibi setup dosyasına baktım da bir kaç yerde gördüm ufak bir araştırmayla ulaşırsın. Fakat wlm ile kurduğunda da bir sorun olmaması lazım ben hep o şekilde kuruyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.