Şimdi Ara

msn face mynet :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar nete baglı oldugum halde msne giremiyorum şu anda net messenger hizmeti ile baglantınız yok diyor (hata kodu=80048820 nette arastırdım ne gerekiyosa yaptım yinede çalısmadı ) bunun harici facebook'a hiç girilmiyor donup kalıyor ve mynet oyunada giremiyorum fakat diger sitelere çatır çatır giriyor anlam veremedim sorun nerde smile adsl kullanıyorum acaba hatlardamı bi problem war 2 gün önce basladı bu sorun evde 2 pc war 2 sindede aynı anda basladı hiç bişey yok iken anlam veremedim gerekli taramalarıda yaptım nod32 ve kaspersky ile 2 side temiz çıktı İE, mozilla ve chrome kullanıyorum hepsinde aynı hata mevcut ne yapmam gerekiyor :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subzero1903 -- 27 Aralık 2010; 17:45:20 >

• sorunu çözdüm aynı sorun ile karsı karsıya olan olursa bana ulassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: subzero1903

sorunu çözdüm aynı sorun ile karsı karsıya olan olursa bana ulassın

Sana ulaşmaları yerine çözümü buraya yazsan, aynı sorunu yaşayanlar için daha iyi olmaz mı?
  • İnternet Explorer'ı Aç.Sağ Tarafta Araçlar Menüsüne tıkla ve internet seçenekleri butonuna tıkla.Açılan Pencereden Sen Sağdaki Gelişmiş Seçeneğine Tıkla.Alt tarafta Sıfırla Butonu var.Ona tıkla Büyük ihtimal düzelir.Msn içinde Tarih Saat Ayarlarını Kontrol Edebilirsn
  • aynı sorun bendede var inş. bi daha bu foruma girersinde yazımı görürsün
  • gldim yakamoz sana mail attıydım gelmedimi arkadaslar int explorer ayarları felen hikaye çok denedim olmadı ne warsa denedim arastırmadıım sey kalmadıydı en sonunda çareyi modem ayarlarında buldum Dsl yada wan kullanıcı adı şifre girdiiniz yerdeki ayarlarda mtu die bi yazı war onun karsısında 1492 yazar onu 1450 oalrak değiştirin sorununuz çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.