Şimdi Ara

MSN GİZLİ SORU...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar.msn min gizli sorusunu ordaki seceneklerden değilde,kendim bi gizli soru yazmak istiyorum.bunu nasıl yapabilirim acaba? şimdiden teşekkur ederim ilginize...

• MSN DEN MAİL SAYFANA GİR. ORADA SEÇENEKLER VAR İNGİLİZCE OPTİONS...SAĞ ÜST KÖŞEDE BULUNUR. ORADAN KARŞINA ÇIKACAK OLAN SAYFADA PERSONEL YADA KİŞİSEL AYARLAR YAZAR...
    OARADA BULACAKSIN...
  • birde mesela şu şekilde yap..

örneğin atıyorum gizli soru: tuttuğun takım

cevabında mesela portakal olsun..

böyle değişik birşey yap..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mervekara

MSN DEN MAİL SAYFANA GİR. ORADA SEÇENEKLER VAR İNGİLİZCE OPTİONS...SAĞ ÜST KÖŞEDE BULUNUR. ORADAN KARŞINA ÇIKACAK OLAN SAYFADA PERSONEL YADA KİŞİSEL AYARLAR YAZAR...
    OARADA BULACAKSIN...

seceneklerde oyle bişey yok ama...
  • Personal Options
    --------------------------------------------------------------------------------

Secret Question
    Help safeguard your account by changing your secret question from time to time.

kendimden kopyaladım burayı... benim ki ingilizce senin ki türkçe olabilir.
    hotmailde maillerini okuduğun sayfada sağ üst köşede.... kesinlikle var arkadaşım daha dikkatli bak...
  • arkadaşlar teşekkur ederim ama soruyu dikkatlice okursanız.ordaki seceneklerden değil;yani ordaki gizli bi soru istemiyorum.soruyu kendim yazmak istiyorum

• slm arkdşlar
    benim 1 problemim var msn messenger ile alakalı benim spaces.msn.com/hasanozey diye bir alanım var ve msn messenger listemdeki arkdşlarımında spacesleri var tabii fakat ben msn messengerde kişi kartlarına bağlanamıyorum bunun 1 çözümü varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanozey

slm arkdşlar
    benim 1 problemim var msn messenger ile alakalı benim spaces.msn.com/hasanozey diye bir alanım var ve msn messenger listemdeki arkdşlarımında spacesleri var tabii fakat ben msn messengerde kişi kartlarına bağlanamıyorum bunun 1 çözümü varmı?

yeni olduğun belli.bunu buraya değilde genele yazarsan bir değil iki çözüm bile bulursun belki...
  • maalesef kendi sorunu yazamıyosun.yazılı sorulardan birini seçmek zorundasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kara Ejder

slm arkadaşlar.msn min gizli sorusunu ordaki seceneklerden değilde,kendim bi gizli soru yazmak istiyorum.bunu nasıl yapabilirim acaba? şimdiden teşekkur ederim ilginize...

Bence @beyazorkide'nin dediği gibi alakasız soru ve cavaplar kullanmalısın. İlla oradaki sorulara net ve düzgün cevaplar verceksin diye bişey yok.
  • Bugünlerde MSN de sorunlar mı var arada bağlanmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: raptor2006

Bugünlerde MSN de sorunlar mı var arada bağlanmıyor

evet
  • bağlanmamakla kalmıyor ve geçen gün msn mi açtım kişi listesi boş diyor..

ve şöyle diyor kişi eklemek için burayı tıklayın..

sonra düzeldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 25 Mayıs 2006; 16:50:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.