Şimdi Ara

İKARİAM BÜTÜN SORULAR BANA LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikariam da sorun yaşayan mesaj atsın cevaplarım ayrıca beta da 3adet çarım en iyisinin 4kolonisi var.. xD

• kaynaklar coşmuş nasıl yaptın o kadar ya ?
  • cok kolay bendede 4 kolonı var
  • walla oturdum kastım hiçte kolay deil 4koloni yapmak arkadaşım senin dünyaın ne ben bibakayım kordinatlarını ver bir casusla hallederim
  • bir foto daha..

İKARİAM BÜTÜN SORULAR BANA LÜTFEN
  • Bir hesaptan başka bir hesaba altın aktarılıyor mu?
  • Benim Şehir Boyutum 18 haritada çok güzel gözüküyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde 18 olmasına 15saat kaldı xD arkadaşım bir hesaptan başka hesaba aktarılmıyor ancak ticaret merkezinde örnek veriyorum 400 odunu 99 altına sat tanesini iyi para gelir onuda dier hesabınla satın al çok altın olan hesaptaki altın dier hesaba geçer
  • bişey sorabilirmiyim arkadaşlar. ben şimdi koloni kurdum oradaki odun ve mermeri kullanamıyorum nasıl kullanacam
  • yeni mi üye oldun nese basbaya gönder adamlarını orda çalıştırmaya ve kolonin kuruldumu öle 2snde kurulmuo 40dk fln sürüo..
  • tamam kardeş saol.. çözdüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: erynch

walla oturdum kastım hiçte kolay deil 4koloni yapmak arkadaşım senin dünyaın ne ben bibakayım kordinatlarını ver bir casusla hallederim

senın server ne gammaysa verıyım kordınatları ayrıca 4. kolonı derken 4 adam var 5 ada degıl ona gore
  • ya abi bak şimdi bende 1 tane koloni war bide başkentte tıklıyorm belediye binasına mutsuz çıkıyo en altta memnuniyette en kötü nüfus -250 yazıyo ve ekonomim çok kötü 7000 altın war neyapayım şimdiden çok saol
  • tavernanın sevıyesını yukselt (varsa) kulturel anlasmalar yap (muzen varsa) muzenıde yukselt
  • ben şimdi zenginliği araştırdım adadaki kristali almaya başladım ama üzüm türü şeyleri nasıl alıcam yardım lütfen
  • ticaret merkezi kur ve çevre adadakilerle ticaret yap
  • yada uzum adasından bırıne ne ıhtıyacı oldugunu sor ıhtıyacı oldugu sey sende varsa sen ona o malzemeyı gonder oda sarab yollasın yada bırıyle arkadas ol(uzum adasından) o sana yollasın secım senın
  • arkadaşlar ben acemiyim oynamayı bilmiyorum ama çoğu kişi oynuyor bende oynıyım dedi 2 gündür oynuorum ama bişi anladığım yok depo kışla akademi ticaret limanı ve 2. seviyede belediye ve şuan yapılan ticaret merkezi arkadaşlar oyundan pek anlamıom ne yapmalıyım saçma gelio ama herkes oynuo ama anlamıom ben pek ne yapmalıyım bide nüfüs nasıl artıor? bide adamları durmadan yağmalıom iyi bişimi :D dolu hammadde gelio
  • hani soruma cevap?
  • sakın yagmalama herkezı hepsı senı bı yagmalarsa yanı ılk basta yagmalama once gelıs sonra yagmala bu arada senın serverın ne gammada degılse hangısınden aldıysan sıl gammaya gırnufusta beledıye bınanı gelıstırdıkce artıyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.