< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacticalESC -- 28 Mayıs 2012; 19:33:09 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacticalESC -- 28 Mayıs 2012; 19:33:09 > |
Yardımcı olmak istemiyorsan yazmamak en güzeli ki yardımcı olmak zorunda değilsin.
Oyunla ilgili her şeyi biliyor olabilirsin ancak paylaşmak veya bilgi vermek istemeyebilirsin. Şunu anlamıyorum konuya gelip güzelce oyun hakkında merak ettiklerini soran birisine neden böyle alaycı bir şekilde cevap verilir. Belki şöyle düşünüyor olabilirsin "ben annemin karnında öğrenmedim ki gitsin o da okusun oynasın öğrensin." ama belki de adam oyunu henüz almadı ve buradan alacağı nacizane bilgi ve fikirlere göre oyunu alacak ve bunun için adamı suçlayamazsın. Sonuçta oyunun satıldığı paralar herkesin rahatça alabileceği düzeyin baya üzerinde. Altta başka birisi açıkca bildiklerini paylaşmış eğer bunu yapmayacaksan hiç cevap verme. bknz: gölge etme başka ihsan istemem. Sen böyle eğleniyor olabilirsin ancak böyle bir hakkın olmadığını unutma. Ne kadar da burada nicknamelerle var olsak da yine insanız ve o şekilde iletişim kurmamız gerekiyor. iyi geceler diliyorum. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristona_ -- 25 Mayıs 2012; 17:50:53 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 25 Mayıs 2012; 23:15:20 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 25 Mayıs 2012; 23:17:04 > |