Belki bu konu daha önce açılmıştır, eğer öyleyse şimdider özür diliyorum. Normalde bu forumun bu bölümünü pek takip etmiyorum.
Benim arkadaşın msn'i hacklendi. Adamın biri kullanıyor, ve kontör karşılığında geri verceğini söylüyor Allahsız.
Bu konuda napılabilir? Benim de böyle bi duruma düşmemem için ne yapmamı önerirsiniz. Bu arada arkadaş msn şifresini vermemiş. BİLMİYORUM artık nasıl yapmış adam.
Bi cevap verebilirseniz çok sevinirim...
ulan sinir oluyorum hee bunlara nasıl yapıyorlar anlamıyorum ki yaaa eğer bilen varsa bana pm atabilir mi benimde msn im hacklenmişti uzun süre geri almaya çalıştımama yöntemi bulamadım.
veya sizden tek isteiğim bu windows da uzak masaüstü erişimi var remote desktop bana onu nasıl kullancağımı anlatır mısınız? ama windows um ing o na göre anlatırsanız sevinirim.
forumda arama yaparsanız 10 larca konu bulabilirsiniz.
bu konuları inceleyin ve aramayı kullanın sık sorulan soruları kontrol edin orada aradığınız soruların yanıtlarını bulacaksınız. aynı konuların açılması şikayetlere neden olmaktadır. anlayışınız için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme