Şimdi Ara

Msn Hata Veriyo Çok acil Yardım.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msn şifremi gırıorm msnacılıo 2 sanıye sonra hata verıo ve kapanıo dier msn versıonlarını yukledm aynı hata verıo hata kodu cıkmıo sadece hata raporu yolla veya yolama dıor yolla diincede bişi olmıo....

modem kapdım actm pc rest attm virus tarattım sistem geri yukleme yaptm olmadı aynı modemi kullanan biri daa var evde oda wireless ile gırıo aynı sorun onda da var yanı sorun pc de deıl buyuk ihtimal ya modemde yada ag baglantısıdna nete raht sekılde gırebılıorm

• kardeşim sen denetimden PROGRAM EKLE/KALDIRDAN msn ile alakalı herşeyi kaldır sonra 7.5 yükle live hem geç açıyo hemde bi çok bilgisayarda sorun yapıyo 7.5 yükledikten sonra tekrar denetime gir güvenlik duvarı de bit kereye mahsus kapat ordan üstte özel durumlar var ordan bütün seçenekleri tıkla sonra 7.5 çalıştır yanılmıyosam büyük ihtimalle çalışır sonra güvenlik duvarını açarsın egerki çalışmadı bu kısım önemli iyi dinle lütfen BAŞLATTAN ÇALIŞTIR DE KARDEŞİM ORAYA msconfig YAZ ENTERLA ''Sistem Geri Yüklemeyi Başlat'' DİYOSUN KARŞINA GELEN EKRANA ''Bilgisayarımı önceki bir zamana geri yükle''DİYOSUN İLERİYE TIKLIYOSUN SENİN MSN HANGİ GÜN HATA YAPTIYSA ONDAN BİR ÖNCEKİ GÜNE GERİ ALIYOSUN YANİ ÇALIŞIR OLDUGU GÜNE...GÜNÜ SEÇİP İLERİ DİYOSUN XP BUNU KENDİ KENDİNE YAPIYO MAKİNANA HİÇ BİR ZARAR GELMEZ BİLGİSAYARCIYIM TEKNİK SERVİS PROBLEM OLAN MÜŞTERİLERİMİZE DE AYNI OLAYLARI UYGULUYUZ UMARIM OLUR BİR FAYDAMIZ DOKUNDUYSA NE MUTLU BİZE ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN KARDEŞİM....AEO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif44 -- 11 Aralık 2006; 1:02:00 >

• banada oluyor bu tamda bunu araştırıyodum. msn.com uzantılı adresi açıp login olunca hata veriyor. hotmail.com la login olunca vermiyo... bu arada bende windows live messenger kullanıyorum. bence sorunda programdan olabilir. sildim yükledim olmadı.

ayrıca msn 7.5 yükledim msn.com da yine hata verdi ama hotmail.com da vermedi. deli oldum ..

işin en garipi web messenger le veya windows messenger le açınca hiç hata vermiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baboliulan!

Msn şifremi gırıorm msnacılıo 2 sanıye sonra hata verıo ve kapanıo dier msn versıonlarını yukledm aynı hata verıo hata kodu cıkmıo sadece hata raporu yolla veya yolama dıor yolla diincede bişi olmıo....

modem kapdım actm pc rest attm virus tarattım sistem geri yukleme yaptm olmadı aynı modemi kullanan biri daa var evde oda wireless ile gırıo aynı sorun onda da var yanı sorun pc de deıl buyuk ihtimal ya modemde yada ag baglantısıdna nete raht sekılde gırebılıorm

Sorunu çözmek için adımları izleyin:
    Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
    Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.