Şimdi Ara

MSN............... Hattan Düşmeye Son........Sorun Bu sefer Çözüldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
30.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu birazda msn nin beta sürümünde daha fazla oluor msn 6.2 de var onda o kadar fazla olmuor nadir ama msn beta da daha fazla oluor ona rağmen
  • Arkadaşlar bu problemi bende yaşadım msn mesenger 7.0 kurduğumda karşı taraf yazdıklarımı almıyordu silip 6.2 kurduğumda sorun çözüldü..
  • arkadaslar ben evde ve isyerinde msn7.0 kullaniyorum
    evde hic bir sorun yok
    ama isyerinde yazdiklarim bazen karsi tarafa gitmiyor
    bilgisayarci bi arkadasa sordum adsl baglantisindan olabilecegini soyledi.
    hatlarda parazit oluyormus sn lik kesinti oluyormus ve bu nette degil ama sadece msn de sorun cikariyormus.ttneti aramanizi tavsiye ederim
  • Arkadaşım bende de aynı sorun vardı modemin firmware'ini güncelledim şimdi sorunsuz..Modemim geek 4 portlu..
  • bende gezz wardi modem onda fazlasiyla oluyordu mesaj alamama ama cnet war şimdi onda da özellikle akşam saatleri çok sık düşüyor!DEli ediyor adami!!!Bazende msjlar gelmio ama o daha az oluyor!bEn 6.2 yi de denedim ondada aynı sorun war!im2 de de oluyor yani!çözülemedi gitti şu problem!
  • bende speedcom var ne düşme ne gitmeme oluyor.ethernetle bağlı.Çok sevdiğim bi ablamda gezz var.O hem betada hemde 6.2 msnde oldugunu fakat internette bi kesilme olmadığını söylüyor.Nedir bu
  • bende u.s.robotics var çok sık değil ama haftada 1 kere filan düşme oluyor
  • bu sorun bir kişiden yada donanımsal birşey degildir.bizim internet agımızdan kaynaklanıyor.karşı tarafa veri gönderilmedigi anda msn kayıp veri olarak nitelendiriyor.fazla ugraşmaya gerek yok.
  • Bu kadar, msn den muzdarip kişi var... Hala somut bir şey çıkmadı...
  • Hakkatten bu sorun bende de var. Normal bağlantımda hiç bir sorun yokken MSN kopup kopup duruyo bazen yazdıklarım da karşı tarafa gitmiyo....Bunun için hala bi çözüm bulunamadımı
  • Bende de aynı sorun var yaw telde çok parazit var teknik serviste çalışan bi arakadaş varsa nasıl çözebileceğimiz söölesin yoksa basacam telekomu fena olacak
  • bir sürü e~con kullanan arkadaşım war onlarda bir sorun yok??
  • Ulan Fornat Atcam Bu bilgisayar Ondan Anlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakal1907

Şimdi im2 mesenger kurdum olmaz yaa 2 hesabım birden düştü hattan hayret.
    im2 de betamı kullanıyor peki?

ben bunu kullanıyorum. hiç sorunsuz çalışıyor. gerçi benim msn 7.0 da da bi sorun yok ama.nasıl iki hesabın birden hattan düştü anlamadım...
  • slm arakdaslar msn vb programlarda hattan dusmenızın nedenı modemden kaynaklanıyor.bendede geek marka modem varhttp://www.geek.com.tr/technical_support.php#Drivers sıteden firmware ları ındırdım ve kurtuldum sızde kendı modemınızın firmwarelarını ındırırsenız buyuk ıhtımal cozulecektır.ıyı gunler
  • sorun domanımsaldır windowsunu yeniden kur olmadımı ağ kablonu değiş olmadımı modemini değiş yada modeminin yazılımını güncelle oda olmadımı telefon hattını bak parazit yada hişilti varmı oda olmadı telekoma ne kadar uzaksın uzaklıgın 3 4 km civarı ise vah haline.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeŞiKtAş KaRa KaRtAl

slm arakdaslar msn vb programlarda hattan dusmenızın nedenı modemden kaynaklanıyor.bendede geek marka modem varhttp://www.geek.com.tr/technical_support.php#Drivers sıteden firmware ları ındırdım ve kurtuldum sızde kendı modemınızın firmwarelarını ındırırsenız buyuk ıhtımal cozulecektır.ıyı gunler

Sorun çözüldü...

Cnet in sitesinde firmware yükledim, sorun çüzüldü...

Ama bir sorum olacak :

http://www.cnet.com.tw/download/cnad-804nf.htm " sitesinden "May 26 -2004" tarihli eski firmware mi yükledim yoksa...... Çünkü benim modem 2005 tarihli, Modem arayüzü menüler falan değişti. Ama msn sorunu da ortadan kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdengeçti -- 2 Nisan 2005, 15:51:40 >

• Bende Gezz modem bu firmware mi neyi onu ben nerden bulabilirm arkadaşlar;
  • benimki de speedcom. conexant chipsetli. ben nerden bulabilirim firmware. adres bilen varmı?
  • Ewet Modem Gezz ama chipseti conexant mış bende baktım şimdi nasıl gidericez bu sorunu dersiniz arkadaşlar.
    Gezz olarak arıyorum fakat Pek bişi çıkmadı.. Bir önersi olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.