arkadaşlar bu konuyla ilgili bi sürü soru sorulmuş ama bnm aradıım cvp yook ne yazıkki hiç birinde msn'inimi açar açmaz hata raporu gönder gönderme dien o meşhur hata raporlarından çıkıooo..msn'i silip tekrar yükledim ama hiç bi işe yaramadı hatta artık daha da sık oluyoo lütfen acil yardııımmmm... ayrıca o bütün msn hatalarının yazdığı başlığıda biliorum onada baktım ama çözümümü orda bulamadım yardım eden biri olursa çok sewinirim
üzülme ama msnin sanırım hacklenmiş yada internetinde kopukluk var (bu konuyu dünde biri açmıştı) onada aynısını yazdım konuları takip et
quote:
Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::
üzülme ama msnin sanırım hacklenmiş yada internetinde kopukluk var (bu konuyu dünde biri açmıştı) onada aynısını yazdım konuları takip et
yok hyr hacklenme deill açılıoo ama hemen anında hata werioo hata raporunu ellemediim sürece msn'im açık kalıoo ama bazende belli bi süre soona kendi otomatik olarak kapanıoo
quote:
Orijinalden alıntı: xxx44
yok hyr hacklenme deill açılıoo ama hemen anında hata werioo hata raporunu ellemediim sürece msn'im açık kalıoo ama bazende belli bi süre soona kendi otomatik olarak kapanıoo
Alıntıları Göster
haaa o banada oldu ress attım geçti. ama eğer res atmadıysan pc de virüs olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::
haaa o banada oldu ress attım geçti. ama eğer res atmadıysan pc de virüs olabilir
Alıntıları Göster
kardeş sen bi sürümünü yenile o 2-3 ay gelmez ama tamamen nasıl gidiyo biilmiyom sürüm mesela discoverynin yenisini yükledim bende gelmiyo 3 gündür hata raporu
quote:
Orijinalden alıntı: ***Hip-qoH***
kardeş sen bi sürümünü yenile o 2-3 ay gelmez ama tamamen nasıl gidiyo biilmiyom sürüm mesela discoverynin yenisini yükledim bende gelmiyo 3 gündür hata raporu
Alıntıları Göster
bilgisayarın dns ayarlarını değiştirmeyi denedin mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Erguner
bilgisayarın dns ayarlarını değiştirmeyi denedin mi ?