Şimdi Ara

MSN İM ÇALINDI ARK LAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msn i mi bugun açamadım.şifrei ve adresi çk ii hatırlıorm .2 yıldır bu msn i kullanıyorum.yanlış şifre hatası verio.gizli sormuda hatırlamıorum.yer ve bölgeyide 250 mb yapmak için kmbilir amerikanın hangi eyaletini işaretlemiştim msn imin şifresini kankama verdim o da açamadı evden baglanıo o da.çalan eleman hç oturumda açmadı naapcam ben ya ?kaspersky kullanıorum her dosyayı taratırım ederim zaten günlerdir brinden bişey de almadım.nas yaptılar anlamadım gizli soruyuda bulmaları zor adlasdsadşasmdşasd gibilerinden sallamıştım yardım lütfen

• hocam mailine gelen bi linke tıkladınmı ?
  • 2 tane msn kurdum ikiside sapa salam
  • giden gitti bemikinide çalmıştıı birii sonra diğer adresime ekliyor kendini(gizli sotumu kendice değiştirmişş) neysse şeytanlığım tuttu benimde adres kısmını oluduğu gibi aldım şifre kısmına yazdım tuttu..yeni adres alıpp sonra beni hackleyen şahsın keyfine zıçtım..bölee sinirimi çıkardımmmbağırdım çağırdımmm
    eğer başka bir adresin warsa seni eklediyse dikkat et yada arkadşlarınn adrseslerine eklenn kişileri denmekte fayda war
  • quote:

Orjinalden alıntı: nil_fb

giden gitti bemikinide çalmıştıı birii sonra diğer adresime ekliyor kendini(gizli sotumu kendice değiştirmişş) neysse şeytanlığım tuttu benimde adres kısmını oluduğu gibi aldım şifre kısmına yazdım tuttu..yeni adres alıpp sonra beni hackleyen şahsın keyfine zıçtım..bölee sinirimi çıkardımmmbağırdım çağırdımmm
    eğer başka bir adresin warsa seni eklediyse dikkat et yada arkadşlarınn adrseslerine eklenn kişileri denmekte fayda war

Ben hackleseydim alamazdın geri

heralde arkadaş hacklenmenin sitresini atmış

• wlla bilmioomm iikide yapmamşsın öle bi attım ki stresimi ecdad kalmadı
  • www.hackercesur.tr.cx bu siteye girerek msn bölümüne bak. belki kurtarabilirsin. Ayrıca güvenlik sayfasına da girerek. Bundan sonra hacklenmemek için gereken tedbirleri alabilirsin

Not: Site reklamı yapmıyorum. Sadece paylaşım dedim. Ayrıca Sitem forum degil. Bilgi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MSN ve türevleri bölümüne taşınmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.