msn i mi bugun açamadım.şifrei ve adresi çk ii hatırlıorm .2 yıldır bu msn i kullanıyorum.yanlış şifre hatası verio.gizli sormuda hatırlamıorum.yer ve bölgeyide 250 mb yapmak için kmbilir amerikanın hangi eyaletini işaretlemiştim msn imin şifresini kankama verdim o da açamadı evden baglanıo o da.çalan eleman hç oturumda açmadı naapcam ben ya ?kaspersky kullanıorum her dosyayı taratırım ederim zaten günlerdir brinden bişey de almadım.nas yaptılar anlamadım gizli soruyuda bulmaları zor adlasdsadşasmdşasd gibilerinden sallamıştım yardım lütfen
hocam mailine gelen bi linke tıkladınmı ?
2 tane msn kurdum ikiside sapa salam
giden gitti bemikinide çalmıştıı birii sonra diğer adresime ekliyor kendini(gizli sotumu kendice değiştirmişş) neysse şeytanlığım tuttu benimde adres kısmını oluduğu gibi aldım şifre kısmına yazdım tuttu..yeni adres alıpp sonra beni hackleyen şahsın keyfine zıçtım..bölee sinirimi çıkardımmmbağırdım çağırdımmm eğer başka bir adresin warsa seni eklediyse dikkat et yada arkadşlarınn adrseslerine eklenn kişileri denmekte fayda war
quote:
Orjinalden alıntı: nil_fb
giden gitti bemikinide çalmıştıı birii sonra diğer adresime ekliyor kendini(gizli sotumu kendice değiştirmişş) neysse şeytanlığım tuttu benimde adres kısmını oluduğu gibi aldım şifre kısmına yazdım tuttu..yeni adres alıpp sonra beni hackleyen şahsın keyfine zıçtım..bölee sinirimi çıkardımmmbağırdım çağırdımmm eğer başka bir adresin warsa seni eklediyse dikkat et yada arkadşlarınn adrseslerine eklenn kişileri denmekte fayda war
Ben hackleseydim alamazdın geri
heralde arkadaş hacklenmenin sitresini atmış
wlla bilmioomm iikide yapmamşsın öle bi attım ki stresimi ecdad kalmadı
www.hackercesur.tr.cx bu siteye girerek msn bölümüne bak. belki kurtarabilirsin. Ayrıca güvenlik sayfasına da girerek. Bundan sonra hacklenmemek için gereken tedbirleri alabilirsin
Not: Site reklamı yapmıyorum. Sadece paylaşım dedim. Ayrıca Sitem forum degil. Bilgi