Şimdi Ara

msn kişi listem eksik yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar benim msn kisi listem eksik daha once ekledıgım ve konustugum arkdasımı pcye format attım daha sonra gızlılıkte gorunuyor kısılere ekle dıyoprum fakat eklemıyor dıger kısılerde sorun yok sadece bır ksııde sılemıyorumda yenıden eklemek ıstedıgımde bu kisi henuz messenger kullanmıyor gıbı gorunuyor falan dıyor yardım edın arkdaslar bunun cozumu yokmudur messenger 2009 kullanıyorum plus ve discovery yuklu ayrıca dıger msnde herhangı sorun yok sadece bu msnde sorun yasıyorum ne yaptımsa olmadı sıldım gerı yukledım ama nafıle :(

• kimse bilmiyormu nedense hep olmadık seyler benim basıma geliyor baska pcden giriyorum yine aynı sorun devam ediyor sadece 1 kisi yok ve eklenmiyorda gizlilikte var ama ekle dedigimde eklemıyor :(
  • Allah allah....Valla sorununu tam olarak anlamadım..Yardım etmek isterdim ama...

İnşallah böyle saçma bi şey benim başıma gelmez..
  • valla sorun tam oalrak su pcden msn ye gırmedı sadece benım adresıme sonra nette buldum msn ıcınde bazı dosyalrı sıldım gırdım duzeldı ama sonra lıstemde 6 kısı vardı ama o seyı yapınca sadece 5 kısı gorunuyor fakat gızlılıkte baktıgımda 6 kisidegorunuyor ama kısılere ekle dıyor ekle dıyorum 2 sanıye kıslerde gorunuyor gerı kayıp oluyor sılmeyede ızın vermıyor tekrar ekledıgımde ya bu kısı lıstenızde var dıyor yada bu kısı henuz msn kullanmıyor gıbı gorunuyor dıyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.