Şimdi Ara

msn kosp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bunu nasıl kuracam biliyom ama tek bi canavara kuruyo mesala skeletona kuruyom hep 3 lü atıyo ama ölünce bozuluyo bana öretirmisiniz bu bir kosp sayılmadığı için size açtım konuyu yoksa bu foruma kosp hakkında konu açmam

• ama amacın koxp kullanmak genede sana diyesim war ama tam olarak koxp kullanmıyosun o yüzden diyemiyorum o zaman kullanabileceğim en iyi smiley hmmmm buldum bu bide bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: triankle

ama amacın koxp kullanmak genede sana diyesim war ama tam olarak koxp kullanmıyosun o yüzden diyemiyorum o zaman kullanabileceğim en iyi smiley hmmmm buldum bu bide bu

arkadaşım ben millet gibi oturup kosp indirip sabaha kadar kesmekten bass etmiyorum bu forumda bir çok kişi msn kosp kullanıyo bu programlı bişi değil sadece lwl atlamak için kullanacam ve bozacam sende çok agrasifsin

• quote:

Orjinalden alıntı: triankle

ama amacın koxp kullanmak genede sana diyesim war ama tam olarak koxp kullanmıyosun o yüzden diyemiyorum o zaman kullanabileceğim en iyi smiley hmmmm buldum bu bide bu

Sana ne arkadaşım adam istedini yapar sanamı sorcak !!

1 skile en az mana yiyen skilli koy z 1 yapıpı hemen msni üstüne tıklican

8 defa felan dene olur he herzaman üstte seçenegini işaretlicen once

• oncelikle selamlar....
    sanırsam z tusunu ayarlayamamandan dolayı kaynaklanan bi sorun aynı anda basmaya calısırsan ve aynı andada zde takılırsa ancak olabilir. iyi forumlar..
  • evet forumun çoğu msn kosp ile kasıyor
  • BENDE YAPAMIYOM ZAMANLAMA TUTUMUYO DAHA KOLATI YOK MU MSN KOXP UN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mage nickleri
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Free_happy

BENDE YAPAMIYOM ZAMANLAMA TUTUMUYO DAHA KOLATI YOK MU MSN KOXP UN

yani z+skill+ msn yapsam hep kesecek mi yoksa yaratık ölünce bi daha mı yapacam
  • nasıl yapılıyo banada öğretin lütfen ezik kaldım bu 4.günüm lvl 30 %84 üm
  • quote:

Orjinalden alıntı: zemzem16

quote:

Ben Her Gün itelere açıom msn koxp demiyelim Msn Bug Daha Dogru

Şimdi ilk Msn ni Açıosun

Araçlardan Herzaman Üstteyi tıkla Konun onünden gitmicek şimdi z+1 çok seri biçimde tıklayarak msnin üstüne tıklıosun bug da kalıo
  • EVET ÖYLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Isla Bonita -- 4 Ekim 2006; 20:33:56 >
  • kanka tuturdunmu o oto keser ama ezik canavar şeç yoksa yatarsın potlamıyo can potlamıyo minörlemiyo ve sadece seri kesiyo
  • söyLeseniz ne olcak ki
  • kankalar kxopla uğreşmayın elemeğı keın carınzıı kasın
  • Ben İtelere bırakıom genelde tek atıo :Pp en dandik skille Erk Bu arada Bu koxp deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sbnake

quote:

Orjinalden alıntı: zemzem16

quote:

Ben Her Gün itelere açıom msn koxp demiyelim Msn Bug Daha Dogru

Şimdi ilk Msn ni Açıosun

Araçlardan Herzaman Üstteyi tıkla Konun onünden gitmicek şimdi z+1 çok seri biçimde tıklayarak msnin üstüne tıklıosun bug da kalıo

çok saol deneyecem

• ya kanka örettin saol ama yaptım 1 tane kesiyo sonra bozuluyo nasıl olacak hep deneyecem mi sölermisin
  • msn haricinde görev yöneticisindede oluyo msn acıp ugraşmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kronox

msn haricinde görev yöneticisindede oluyo msn acıp ugraşmayın.

o nasıl oluyo kardeş öretebilirmisin spolier lara kuaracam bi sölermisain acaba
  • KOXPA HAYIRRRRR

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.