Şimdi Ara

MSN kullanıcıları dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı. Msn aracılığıyla gönderilen trojen kabusunuz olmasın!

Türkiye Bileşim Güvenliği Derneği Genel Başkan Faruk Kekevli internet kullanıcılarını uyardı. Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı.

MSN aracılığı ile gönderilen “bu resim senin mi?
    www.designportal.com/resimleri.php?id=murat???@hotmail.com' isimli mesaj yeni bir internet soygunu anlamına geliyor.

Faruk Kekevi 'hayalet mesaj'la ilgili şu açıklamayı yaptı; 'Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir “keylogger” isimli hayalet program yüklemiş oluyor. Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınız üzerinizden her bir klavyeye dokunuşun hareketleri bu internet dolandırıcılarına geçiyor.

Virüslerden daha tehlikeli bu ‘’trojen’’ler için internet kullanıcılarının daha dikkatli olmasını istiyoruz.'

İnternet üzerinden yaptığınız tüm banka işlemleri ve şifreleri bu program sayesinde programın yönlendirdiği kişiye gidiyor. Bu link yüzünden Türkiye’de binlerce kişinin zarar göreceği belirtiliyor.Bu organizasyon virüslerden daha tehlikeli ve bilgisayardan ancak başka bir program kullanılarak çıkartılabiliyor.

Benden uyarması sakın olaki böle şeyleri kabul etmeyin .
    Örnek olarak bizim serverdaki _IsKeNDeR_ hacklenmiştir. Kimse nasıl olduğunu anlamadı ama büyük olasılıkla bu şekilde rusların hacklediği söylendi.

Benim size tavsiyem ekran klavyesi ile yapın her işinizi sadece çar değil adamlar kart bilginizi alıp kartınız herşeyini kullanabilir. Benden uyarması kimsenin canı yanmasın!!!

Ha bide bişi var eğer o gelen virusu kabul edenler varsa direk hardiskini tamamen formatlasın çünkü hiçbir virus programı silmior hardiskin bi yerinde kalıor ne kasper ne nod32 ne norton hiçbiri...

Milliyet Gazetesinde de yazılmıştır haber olarak oradan alıntıdır. Renkli olan kısmı...
    HERKESE İYİ FORUMLAR

• salla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cmos1903

salla

sen sallamana bak ozman başına gelirse bi görürsün benden uyarması
  • her sene başlıyo bu vurgun ama icraat yok
  • Kıralsın aga .
  • sroyla alakası nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

sroyla alakası nedir ?

ii sro ile alaksı yoksa kabul et virusu sonra gizli sorunu ve emaili girerek şifreni bi değiştir gör sonra
    adamlar klavyenden girdiğin herşeyi izliorlarmış anlatabildim mi
  • bu haberi çok önceden görmüstüm koydugun için tssk.
  • Çok gördük böyle şeyler,buyursun gelsin...
  • Takanmi var yok rus virusu yok ingiliz viriusu yok arab virisus yok alman viriusu adamlarin işi gücü yok bizim carlarimizi hackleyip saticaklar babababa

professional hacker sro nun diel paranin peşindedir banka hesaplarini vs cart curt hackler msn le ne alip veremedigi var ruslarin yani kisaacasi

BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cmos1903

Takanmi var yok rus virusu yok ingiliz viriusu yok arab virisus yok alman viriusu adamlarin işi gücü yok bizim carlarimizi hackleyip saticaklar babababa

professional hacker sro nun diel paranin peşindedir banka hesaplarini vs cart curt hackler msn le ne alip veremedigi var ruslarin yani kisaacasi

BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

tamam işte bende onların hepsini diorum yazıyı iyi okuyup yorum yapın
  • benim burdaki amacım öğrendiğim bu olayı sizlerle paylaşarak size bişiler olmasını engellemek. sonra 1 hafta sonra yok şöle oldu yok böle oldu işte çarım gitti yok bankamdan para alınmış bu olayları yaşamayın die duyurdum.
    ama sanırım bazı arkadaşlar pek aldırış etmior önemsemeyip ukala ukala konuşuor

nese dikkatlı olun
  • yani sırf sro için rus hackerlar savaş açtı ha komik...
    artı asparagas haber 7 yıldır intnet kullanıyorum hep saldırıyor bu ruslar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

yani sırf sro için rus hackerlar savaş açtı ha komik...
    artı asparagas haber 7 yıldır intnet kullanıyorum hep saldırıyor bu ruslar...

allah allah sana anlatamıorm galiba sadece sro için deil ltfen düzgünce baştan bi oku...

eer internet üzerinden alış veriş yapıorsan kredi kartlarının şifresi felan herşeyi özel dosyaların yani sadece sro için deil
  • ya piff yıllardır bu olay var keylog falan farketmez bnm pc de virüs programı bile yok yıllardır
    ne bi çarım hacklendi nede çalındı bu yüzden ( benim çalınan Tüm çarlarım arkadaş kazığı )

bişi olmaz merak etme sende yeni duyduğun ve insanlara sölediğin için saol bilmeyenler için yararlı bişi
    ama biz yıllardır bu işlerin başındayız bize bişi olmadı olmazda

kimsenin tavuğuna kışt demezsen senle uğraşmazlar
    bi serverde devamlı atıştığın insan vardır merak etme orda yapmaz

1-) sana exchange atar ordan ip ni öğrenir
    ip den senin pc ye trojan keylog ne varsa koyar

yani hiç bilmesine gerek yok msn den tıklıycanda uğraşcanda
    bi exchangeyle bile hacklenebilirsin

çünkü exchange attığında karşındaki adamal bi bağlantı kurulmuş oluyor
    bunuda dos ekranından görebiliyosun

• Arkadaş bilgilendirme amaçlı konu açmış.Millet üstüne gidior bir şey olmaz alakası yok diye.İsteyen istediği mesajı alır konudan.Ha bu arada exchange hack diye bir şey yoktur.Tamamen hurafeden ibarettir.Boş şeylerle kafanızı yormayın.
  • en sonunda bi anlayan çıktı...
  • Linki kendin vermişsin yalnız
  • Yaw bunu yapan adam banka hesap numarası fılan almaya calısır ne yapsın sroyu:D
  • Bu arada artık keyloggerlara ekran klavyesi işlemiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.