Rusların işi gücü yok oturup bizim noob charlarımı soyacak
arkadaşlar bazı yorumlar gördüm begenmedim çünkü vu siteyi açtıgın an hiç bir program bulamıo bu virüsü ve bütün bilgilerinizi çalabilir bu virüs ve yayılmaya devam edio..
quote:
Orjinalden alıntı: Spyxxx
ya piff yıllardır bu olay var keylog falan farketmez bnm pc de virüs programı bile yok yıllardır ne bi çarım hacklendi nede çalındı bu yüzden ( benim çalınan Tüm çarlarım arkadaş kazığı )
bişi olmaz merak etme sende yeni duyduğun ve insanlara sölediğin için saol bilmeyenler için yararlı bişi ama biz yıllardır bu işlerin başındayız bize bişi olmadı olmazda
kimsenin tavuğuna kışt demezsen senle uğraşmazlar bi serverde devamlı atıştığın insan vardır merak etme orda yapmaz
1-) sana exchange atar ordan ip ni öğrenir ip den senin pc ye trojan keylog ne varsa koyar
yani hiç bilmesine gerek yok msn den tıklıycanda uğraşcanda bi exchangeyle bile hacklenebilirsin
çünkü exchange attığında karşındaki adamal bi bağlantı kurulmuş oluyor bunuda dos ekranından görebiliyosun
aylardır sölüyüruz artık oda kapandı eskiden exchangede pcler birbirine bağlanıyordu fakat joymax bu açığı gördü ve exchange attığında direk joymaxin ana pcsine bağlanıyorsun ben günde 1000 kişiye exchane atıyorum sürekli taxi yapmamdan dolayı hiç birşeyde olmuyor bitti artık o devirde
Şimdi ben bu üstteki adrese tıkladımda hemen kapattım ama bişey oluyomu yohsa göstermek içinmiydi bu adres
o göstermelik kabul etmedikten sonra bişi olmuor
tamam saol bende zaten hemen kapadım emin olmak için sormuştum
quote:
Orjinalden alıntı: MoriKalina
quote:
1-) sana exchange atar ordan ip ni öğrenir ip den senin pc ye trojan keylog ne varsa koyar
yani hiç bilmesine gerek yok msn den tıklıycanda uğraşcanda bi exchangeyle bile hacklenebilirsin
çünkü exchange attığında karşındaki adamal bi bağlantı kurulmuş oluyor bunuda dos ekranından görebiliyosun
haha çok komiksin biliyomusun. bilgisayarına zone alarm kur bakıym hangi ipden senin bilgisayarına trojan keylogger sokuyo
-------------
haber için teşekkürler. ama haberde yalan var, kaspersky virüsü temizliyo.. tejrübe konuşuyo. bilgisayarıma girmedi ama girenler biliyorum
sen temizledi zannediorsun ama bilgisayarın boot una yerleşior o virus ve her açılışta kendini yenilior
arkadasım bizi bu konuda uyardığın için tesekkur ederim.. herkes adamların işi yok bizim charlarımı soyacak demiş..evet charları soymazlar belki ama banka hesaplarını soyabilirler..ama zaten okul cagındaki herkesin en onemli şifresi oyundaki şifresi oldugundan kimse arkadasın uyarısını anlayamamış..
quote:
Orjinalden alıntı: umutsro
arkadasım bizi bu konuda uyardığın için tesekkur ederim.. herkes adamların işi yok bizim charlarımı soyacak demiş..evet charları soymazlar belki ama banka hesaplarını soyabilirler..ama zaten okul cagındaki herkesin en onemli şifresi oyundaki şifresi oldugundan kimse arkadasın uyarısını anlayamamış..
ah be kardeşim az da olsa forumda beni anlayan az kişiler arasındasın... adamlar takmışlar çarlar yok rusların işi gücü yok benim noob çarımı mı hacklicekler yok bunları çok duyduk diorlar... sonuçta adam senin bilgisayarına girip klavyeni izlior internet bankacılığı felan bişeye girsen direk şifrelerin adamların elinde olacak sonra paraları aşıracaklar... ama hala bazıları tam okumadan yorum yapıp beni ççileden çıkarıor
quote:
Orjinalden alıntı: yunuskaragoz3
quote:
quote:
haha çok komiksin biliyomusun. bilgisayarına zone alarm kur bakıym hangi ipden senin bilgisayarına trojan keylogger sokuyo
-------------
haber için teşekkürler. ama haberde yalan var, kaspersky virüsü temizliyo.. tejrübe konuşuyo. bilgisayarıma girmedi ama girenler biliyorum
sen temizledi zannediorsun ama bilgisayarın boot una yerleşior o virus ve her açılışta kendini yenilior
varmısın iddiaya? charına
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: yunuskaragoz3
quote:
quote:
-------------
varmısın iddiaya? charına
elimde çar yok şuan ama sattığım çarın gizli sorusunu verebilirim
bncede paylaşım için saol
quote:
Orjinalden alıntı: umutsro
nedense forumda herkes düşmancıl itici ukala tavırlar takınıyor yani şurda arkdaşın yaptığında bir art niyet varmı ki millet sürekli ileri geri konuşuyor bil bildiğiniz varsa arkdaşlar ifade biçimine dikkat ederek söylemeleri kötümü olur arkdaşa uyardığı için teşekkür ediyorum kırıcı eleştirileri ukala konuşmları ensefle kınıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme