Şimdi Ara

MSN LAPTOP TAVSİYESİ 3200 TL ÜST LİMİT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MSI GE60 2PC-400XTR bu ürünün kasası plastikmidir ? 17 inç monitör sevdasından vaz geçip bunu almaya karar kıldım ürünün iki ayrı resmin var internetten acaba hangisi gerçek rengi modeli anlayamadım kullanan bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
  • fiyatlar nedense 2 gün içinde baya arttı
  • Acer Aspire V17 inceleyebilirsin. 3000 civarı fiyatı var i7 modelinin. Mediamarkt'da satılıyordu.
  • KAFAM O KADAR KARIŞTIKİ EN SON ASUS UN 550JK-JV SERİSİNİ GÖRDÜM O DA ÇOK GÜZEL AMA SSD DESTEKLEMİYOR O KAFAMI KARIŞTIRDI 5200 RPM 1.5 TB HDD MEVCUT YAVAŞ KALIR GİBİME GELİYOR YÜKLEMELERDE VS. SSD OLAN BİR MODEL ARIYORUM İÇERİK KADAR DIŞ GÖRÜNÜM DE İYİ OLMALI HAFTAYA NASİPSE ALICAM DEĞERLENDİRME AŞAMASINDAYIM HERKEZE TEŞEKKÜRLER TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM YİNE.
  • KASA ALÜMİNYUM OLSUN KLAVYE IŞIKLI OLSUN 128 GB SSD GTX E KARTI İ7 İŞLEMCİ ALÜMİNYUM DERKEN BİLEK KOYMA YERİ VE EKRAN ARKASI OLSA YETERLİ PARÇA KAPLAMA ŞEKLİNDE MSI IN BAKTIM PLASTİK KASA BUNLARDA ALÜMİNYUM YOK DİYE BİLİYORUM 3350 TL CİVARI GÖREMEDİM 291 SERİSİNİ ÇOK BEĞENDİM 3360 FİYATI VARDI 2 GÜN ÖNCE SUAN 3460 OLDU ONDANDA VAZGEÇMEK ZORUNDA KALDIK BAKALIM SUBAT İLK HAFTASI ALICAZ BİTANE NEYE KARAR KILICAZ GÖRCEZ.
  • ARAKADŞLAR SON OLARAK MSI GE60 2PC-400XTR Apache ŞU MEDELİN KASASIYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ EKRAN ARKASI VE BİLEKLERİ KOYDUОUMUZ YER PLASTİKMİDİR ?
  • tutuman_4 T kullanıcısına yanıt
    evet takma yeri var ama m-sata ssd almanız gerekiyo.Şu an bütçen yoksa bu modeli al bi kaç ay sonra da ssd takarsın.ben de bu cihazı almayı düşünüyorum monster ile msi arasında kararsızım.Aldıktan sonra bana özelden bi sıkıntısı varsa veya iyi yönlerini falan atarmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arlandria -- 30 Ocak 2015; 15:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arlandria

evet takma yeri var ama m-sata ssd almanız gerekiyo.Şu an bütçen yoksa bu modeli al bi kaç ay sonra da ssd takarsın.ben de bu cihazı almayı düşünüyorum monster ile msi arasında kararsızım.Aldıktan sonra bana özelden bi sıkıntısı varsa veya iyi yönlerini falan atarmısın.

BUNUN BİLEKLERİ KOYDUĞUMUZ YER ALÜMİNYUM KAPLAMAMI YOKSA PLASTİKMİ ? SSD DESTEĞİ OLSUNDA M -SATA SSD FARKETMEZ O DAHA İYİ HEM EĞER KASASINDA ALÜMİNYUM VARSA BUNU ALIRIM HEM BÜYÜK HEM UPGRADEYE UYGUN FİYATIDA İYİ
  • tutuman_4 T kullanıcısına yanıt
    ürünü görmedim ama şu videoda banaa aluminium gibi geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=Tn9pZqJ_AT8
  • MSI GE60 2PC-400XTR LAPTOPU BUGÜN İTİBARYLE SPARİŞ GEÇTİM 32700 TL YE TEK ÇEKİM ALMIŞ BULUNMAKTAYIM ALALIM GÖRELİM YORUMLARI URUN İNCELEMESİNİ SİZİNLE PAYLAŞICAM DOSTLAR.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.