Arkadaşlar msn'in şifresini değişeyim dedim aklımdan girdim doğruladım yaptım yen bir şifre.Sonra msn'gireyim dedim baktım şifremi kabul etmiyor dedim herhalde aklımdan tuttuğum için unuttum sonra.Gizli sorudan sıfırladım tekrar yeni bir şifre yaptım.Msn'ime girebiliyorum artık burada sorun yok ama gelen kutusuna girmek istediğim zaman (bu e-posta adresini doğrula diyor)doğrulama yönergelerini *******@example.com göndereceğiz diyor bende e-posta gönderi tıklıyorum.Geliyor ama tekrar gelen kutusuna geliyor doğrulama ben zaten kendi gelen kutuma giremiyorumki şifre ile giriyorum doğru bir şekilde ama gelen kutusu açılmıyor doğrulama koduda gelen kutusunda ben bu işin içinden çıkamadım bir yardımcı oluverseniz. Yani lafın kısası maillerime açmak için şifre ile giriyorum.gelen kutum açılmıor doğrulama dior doğrulamayı da gelen kutusuna atıyor bende zaten ona giremiyorum açmıyor inş anlatabilmişimdir.Bir yardım etseniz.. SAYGILAR...
Özür dilerim.bunu en başta koymam lazımdı.
Yokmu bunu koskaca forumda bilen.Hadi bilen yok diyelim aynı şey başına gelip düzeltebilendemi yok.Hala uğraşıorum düzeltemedim hafta oldu.