Şimdi Ara

MSN 'LERİ NASIL ÇALIYORLAR.NASIL YEM ATIYORLAR ONLARDAN NASIL KURTULURUZ HERKES BİLDİKLERİNİ PAYLAŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: respiro

quote:

Orjinalden alıntı: ***Hip-qoH***

yani bence kopyalanmış bana göre ama bilmem

İşyerinde kurduğum kalite sistemlerinde şifre ile erişimde kullanım ve gizlilik talimatı şeklinde kendi adımla yayınladığım dokümanlar var. Merak etme böyle bir konuda copy/paste yapmam. Yaparsam zaten doğruluğundan emin olamam ve herhangi bir sorun olması durumunda üzerime kalmasın diye altına alıntı olduğunu yazarım.

ben mss ablamın kefiliyim hatta respiro abla

• Şu güne kadar hiç bir msn ,mail ,forum ,oyun hiç bir account şifrem çalınmadı.Anlıyamadığım olay şu millet nasıl çaldırıyor şifreleri ya...Kaç senedir pc kullanırım bilgisayarımda kendi isteğim dışında hiç bir virus veya keylogger bulaşmadı...Çok bilgisiz var bu konuda bence.Bugün yine arkadaşın biri geldi ,şifresi gitmiş ,diyor yardım et XD.Bende kıramadım dedim bakayım bi hal çare buluruz XD

Tabii güvenliğe aşırı derecede önem veririm o ayrı konu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: memo2001

herkese teşekkürler arkadaşlar. okkalı bir mail attım ona. ama peşini bırakmayacağım. elbet bir gün ulaşacağım ona.bende hackerlık denen bu işe bir ara merak sarmıştım.(her türk gencinde olduğu gibi ) ama kardeşim ben msn şifreleri ile uğraşmıyordum ki. ne geçecek ki elime başkasının mail adresini çalınca. ben paralı programları falan kırmak için uğraşmıştım. tabi ki çok uzun uğraşlar isteyen bir işti.sonradan da sıkılıp bıraktım uğraşmayı. 7 yaşındaki bir çocuğun msn adresini çalıp kendini hacker zanneden zavallılara sadece diyebilirim ki :

bence bir arkadaşıdır.ama ip numarasını öğrenmeye bak

• quote:

arkdşlar gelen dosyaları babanız bile yolladıysa farklo kaydet ile alın

• quote:

Orjinalden alıntı: I_love_you_ksk

quote:

ayrıca en önemlisi kendi bilgisayarınızdan başka zorunlu kalmadıkça başka bilgisayardan şifre girmeyin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: I_love_you_ksk

quote:

ayrıca en önemlisi kendi bilgisayarınızdan başka zorunlu kalmadıkça başka bilgisayardan şifre girmeyin

Kesinlikle

Artık İnternet Cafeler Bile Pc'lere Keylooger Koyuyorlar

Dediğim Gibi Çakal Olacaksın

• Arkadaşlar ben 9 senelik bir bilgisayar kullanıcısı olarak kendimden utanıyorum. Yalnızca "1" saat yazıştığım 2 yıllık bilg. programcılığı okuyan bir kız(!) tarafından hacklenmiş bulunmaktayım. Hotmail hesabımı ve dolayısıyla MSN hesabımı çaldı. Ama ne mesaj attı ne bir dosya...Hiç bir şey yollamamıştı. Sadece sildim ve engelledim diye bunu yaptı. Attığım özür/küfür dolu mesajlara da cevap vermedi ki bu da onu açıp bakmadığını gösteriyor. Uyuz oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKYSOL!D

Arkadaşlar ben 9 senelik bir bilgisayar kullanıcısı olarak kendimden utanıyorum. Yalnızca "1" saat yazıştığım 2 yıllık bilg. programcılığı okuyan bir kız(!) tarafından hacklenmiş bulunmaktayım. Hotmail hesabımı ve dolayısıyla MSN hesabımı çaldı. Ama ne mesaj attı ne bir dosya...Hiç bir şey yollamamıştı. Sadece sildim ve engelledim diye bunu yaptı. Attığım özür/küfür dolu mesajlara da cevap vermedi ki bu da onu açıp bakmadığını gösteriyor. Uyuz oldum

Senin Oturduğun Pc'de Keylogger Olmasın Ondan Hacklenmiş Olabilirsin

• Valla bu aklıma gelmişti ama 4 kere bilgisayar değiştirmekle(!) int. cafeciyi sinirlendirmiş old. zannetmiyorum
  • :D:D:d
  • Arkadaşlar Kesinlikle Msn Üzeriden Şifrenizi Ve Gizli Sorunuzun Cevabını Vermeyiniz.
    Bizim Bi Arkadaşın Başına Geldi. Kavat'ın Biri Anket Yapıyomuş Gibi Yaptı Arkadaşa
    Soruyu Sordu O .(Soruyu Nerden Buldu Derseniz E-Şifre Deiştirme Yeriden BulduVE Sordu)
    Bizim Dallamada Cevabı Verdi Ve Msn Mort

• TANİMADİGİN İNSANLARDAN MAİL ALMA ADRESLERİ KAYDETME GELEN ADRESLER TANİDİK DEELSE SİL LİNK GONDERİRLER ONLARA TIKLAMA HER BİLMEDİGİNLE MSN DE KONUŞMA VB. YONTEMLER YANİ
  • biliyoz kardeş o kadar da mal değiliz yani sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxantihackersxx

Arkadaşlar Kesinlikle Msn Üzeriden Şifrenizi Ve Gizli Sorunuzun Cevabını Vermeyiniz.
    Bizim Bi Arkadaşın Başına Geldi. Kavat'ın Biri Anket Yapıyomuş Gibi Yaptı Arkadaşa
    Soruyu Sordu O .(Soruyu Nerden Buldu Derseniz E-Şifre Deiştirme Yeriden BulduVE Sordu)
    Bizim Dallamada Cevabı Verdi Ve Msn Mort

Al İşte

@KaRa_İNCi_35, İlahi

• acayip inssanlar var ya
  • Yok artık Le Bron James

• quote:

Orjinalden alıntı: SKYSOL!D

Yok artık Le Bron James

• ya benimde bir msnim vardı ama sonu su sekilde bitiyordu..
    live.esram dun bakdım biri msnimi calmıs bir baska msnim acıkken birden oturum acıldıgını gördum ve şok oldum..
    sifremi msnin uzantısından dolayı deiştiremiyorum ve aynı şifremle acamıyorumda..ama nasıl yapmıslarsa deiştirmisler..
    belki de ben unutmusumdur sifreyi(çokdandır acmıyordum) ama sifrelerim standart oluyor genelde neyse sadete geeyim
    şifremi nasıl geri alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 25 Şubat 2007; 20:49:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.