Şimdi Ara

msn messenger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya messengerda sol taraftaki ikonları nasıl kaldırabilirim???? yeni mail adresiyle girince o sol taraftaki bar çıktı eskiden öle bişey yoktu nasıl kaldırcam ben onu????

• arkadaşım bende bilmiyorum
  • hangi icon ne iconu ya?? msn 7.0 kur hangisini kullanıyon sen bakimm
  • quote:

Orjinalden alıntı: meric

ya messengerda sol taraftaki ikonları nasıl kaldırabilirim???? yeni mail adresiyle girince o sol taraftaki bar çıktı eskiden öle bişey yoktu nasıl kaldırcam ben onu????

Hangi ikonlar tam olarak, şu reklam filan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uglyking

google da search yapilan pencerede cikan sonuclari nasil silebilirim?birde benim msn mesenger yuklerken yanlislikla bir secenegi aktive etmisim sanirim surekli bilgisayar acildiginda benim account aciliyor,baskalarinin girmesini nasil engelleyebilrim?sign in tusunun ustunde benim email yazili basinca direkt benim mesenger aciliyor..yardimci olabilirseniz sevinirim.

Hotmaild'de açılış sayfasında:
    "Save my e-mail address and password" seçiliyse direkt senin e-mail adresini ve şifreni hatırlar ve girer.
    "Save my e-mail address" işaretli ise sadece e-mailini hatırlar
    "Always ask for my e-mail address and password" ise hem email hem de tabi şifre kısımları boş olur herseferinde.
    2.yi seçerek, ya da emailim de görünmesin benden sonra diyosan 3.yü işaretlerek gir.

• quote:

Orjinalden alıntı: meric

ya messengerda sol taraftaki ikonları nasıl kaldırabilirim???? yeni mail adresiyle girince o sol taraftaki bar çıktı eskiden öle bişey yoktu nasıl kaldırcam ben onu????

Al arkadaşım bu program msn messenger'daki reklam olsun (aşşağıdaki),soldaki tablar olsun hepsini kapatabiliryor.
    Programın bir güzel yanıda istediğin kadar messengeri aynı anda kullanabilme seçeneğini sağlaması..
    Sanırım bu program derdine deva olacak....
    Saygılar....

Buradan İndirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XzibiT -- 3 Haziran 2005, 5:35:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook Messenger problem
    4 yıl önce açıldı
    DH msn Sohbet GRUBU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Link verdim ama insallah yasak falan degildir.
    lanmayalim sonra//
     msn messenger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XzibiT -- 3 Haziran 2005, 17:28:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XzibiT

Link verdim ama insallah yasak falan degildir.
    lanmayalim sonra//
     msn messenger

arkadaşım uyarmadı deme link vermenin cezası emin olmamakla birlikte 1 hafta diye biliyorum

• mess.be adresine gir ne istersen var orda.. msn sık kullanıyosan dene bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkaltunkaya

quote:

Orjinalden alıntı: XzibiT

Link verdim ama insallah yasak falan degildir.
    lanmayalim sonra//
     msn messenger

arkadaşım uyarmadı deme link vermenin cezası emin olmamakla birlikte 1 hafta diye biliyorum

Deme yaww 1 hafta çok bee :D
    Uyarın için saol cenkaltunkaya= .ıI BaRoN Iı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XzibiT -- 6 Haziran 2005, 14:32:12 >

• o ikonları araçlar seçenekler kısmından kaldırabilirsin :)
  • inndir.comda killtask diye bir program var tam sana göre istemediğin bütün programları yasaklaya biliyorsun 30kb falan harika yani cözüm sade msn ilgili olmayacak hersey için kullanabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.