Arkadaşlar sorunum şu: İnternet kafe işletiyorum,yaklaşık bir haftadır bu sorundan muzdaribim. İnternet bağlantım da hiçbi sorun yok download hızı çok güzel , bütün web sayfalarına kolayca girebiliyorum hatta online oyunları bile çok hızlı oynatıyo ama msn messengerda bi sorun var.Msn messengerı açıyorum, 30 saniyede bir bağlantı kopuyo ve yeniden bağlanıyo işin ilginç yanı günün belli saatlerinde böyle oluyo (12.00-8.00 arası gibi) Herşeyi denedim çözüm bulamadım .Acaba modemde ince bi ayarmı var? lütfen yardım edin elim kolum bağlı kaldı. Bu arada smile adsl 2048 kullanıyorum,modemim de AirTies RT 110. Smile adsl'i arıyorum bağlantınızda sorun yok diyorlar,modemin destek hattını arıyorum modem ayarlarınız tam bağlantınızda sorun olabilir diyorlar.Bende şaşırdım ne yapacağımı. Yardım ederseniz çok sevinirim.....Şimdiden teşekkürler
valla buna benzer cok kisi var muzdarip. cok genis bir sorun-cozum iliskisi var.
bagli oldugun yerel serverdan , dukkanina giren kablonun oksitlenme durumuna , kalitesine ,kablo ek yerlerine , hub'unun sicakligina kadar. sorun teskil edebilecek o kadar cok sey var ki .(modemin isinmasi da var bu arada)
bende su vardi : modem ip aliyor , fakat autorisation bir gelip bir gidiyordu. Tabiiki tt once sorunun bende oldugunu israrla soyleyip dururken , telefondaki son konustugum Call-center daki Bulent isimli arkadas dumduz kufru yiyince, ( sebebi teknik olarak lise duzeyinde bilgiyle ahkam kesip , sorunu surekli musteriden kaynakli diye ortbas etmek ) ve teknik bilgi konusundaki bilgi eksikliklerini yuzlerine vurunca telekomda direk teknik mudurluge gittim.asagidaki resimle beraber. Principle inizi degistirelim dediler.Degistirdiler sanirim ve sorun simdilik cozuldu.
arkadaşım teşekkür ederim ama bu "Principle" nin ne olduğunu ve nasıl değiştirdiklerini anlamadım..Biraz bilgi verebilirmisin bende denerim en azından bu değişikliği yapmalarını. Tekrar teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: zebani_from_hell
Arkadaşlar sorunum şu: İnternet kafe işletiyorum,yaklaşık bir haftadır bu sorundan muzdaribim. İnternet bağlantım da hiçbi sorun yok download hızı çok güzel , bütün web sayfalarına kolayca girebiliyorum hatta online oyunları bile çok hızlı oynatıyo ama msn messengerda bi sorun var.Msn messengerı açıyorum, 30 saniyede bir bağlantı kopuyo ve yeniden bağlanıyo işin ilginç yanı günün belli saatlerinde böyle oluyo (12.00-8.00 arası gibi) Herşeyi denedim çözüm bulamadım .Acaba modemde ince bi ayarmı var? lütfen yardım edin elim kolum bağlı kaldı. Bu arada smile adsl 2048 kullanıyorum,modemim de AirTies RT 110. Smile adsl'i arıyorum bağlantınızda sorun yok diyorlar,modemin destek hattını arıyorum modem ayarlarınız tam bağlantınızda sorun olabilir diyorlar.Bende şaşırdım ne yapacağımı. Yardım ederseniz çok sevinirim.....Şimdiden teşekkürler
nasil degistirdikleri konusunda inan hic bir bilgim yok.fakat baya bi telefon gorusmesi yaptilar karsimda degistirebilmek icin.sanirim onlar da bilmiyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme