Şimdi Ara

Msn Messenger Windows Messenger Yardim Lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba benim sorum cok basit bilen arkadaslar lütfen cvp lasin ! Ben Windows messenger ile Msn Messengeri ayni anda iki farkli mail adresimde calistirmak üzereyim ama biri baglaninca digeri baglanmiyor 2 sini nasil calistirabailirim İşletim sistemim Win XP ( Msn Messenger Windows Messenger)

• patch yüklemen gerekiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 1 Ağustos 2005, 0:09:43 >
  • http://rapidshare.de/files/1600211/MSN7Patch.rar.html

buradan patch inndie msn yi tamamen kapat sağ alt taraftada kapat sonra patchi aç multiple logini allow yap ok le tamamdır msn 7 yi istediğin kadar aç istersen yuz tane.
    bu arada msn ile ilgili herşeyi üst konudan takip et herşey var orada.
  • hehe herkes bence yanlış cevap vermiş
    kardeş sen bu patchden önce
    program ekle-kaldrdan windowsun kendi windows messengeini kaldır yoksa MSN 7.0 ile birlikte o da aynı maile baglanmaya çalışır ve hesabınız başka bi yerde oturum açtı gibi bi hata alırsın.
    inşallah yardım edebilmişimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raffaello

hehe herkes bence yanlış cevap vermiş
    kardeş sen bu patchden önce
    program ekle-kaldrdan windowsun kendi windows messengeini kaldır yoksa MSN 7.0 ile birlikte o da aynı maile baglanmaya çalışır ve hesabınız başka bi yerde oturum açtı gibi bi hata alırsın.
    inşallah yardım edebilmişimdir.

ne alaka bende windows messenger duruyor. ve bu patch kurulu???windows messengere bu patchi kurduktan sonra kullanmayacakki. neden başka bilgisayardan açıldı diyecek ???
    artı olarak windows messenger program ekle kalırdan kalkmaz.
    yine çalışmaya devam eder.
  • program ekle kaldır derken windows bileşenlerinden bahsetti arkadaşımız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.