Şimdi Ara

MSN messengerle Karşınızdaki kullanıcıya müzik,mp3 dinletebilme,Resimli anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu içerik sayesinde Karşınızdaki kullanıcıya dinlediğiniz müziği dinletebilrsiniz.
    Bu özellikle Winamp ınızda dinlediğiniz şarkıları Stereo olarak Karşı Tarafa Dinletebilirsiniz.
    Ekranınızdakı saatin yanındaki kolon simgesini iki kez tıklayıp ayar panelini açın.
    Açılan panelin üst kısmında "secenekler" ve oradanda "özellikler" i tıklayınız
    Açılan menude "calma" secılı olarak gelıyor bız bunu "kaydetme" secerek OK diyoruz
    Kontrol paneli ayarları değisecek, ve microfon seçili vaziyette acılıyor Burada en bastakı "stereo mix" olarak değişip paneli kapatmayın!!
    Şimdi msn de olayı test etmek için mp3 açın çalmaya başlasın ve msn den 'araçlar-Ses ve görüntü kurulumu sihirbazını seçin'
    ileri deyin bir daha ileri deyin ses ayar kısmında ışıkların çalan müziğin eşliğinde hareket ettiğini göreceksiniz.
    Ayar sihirbazını tamamlayın ve msn de arkadasınıza ses gönderin kabul ettikten sonra ise istediğiniz şarkıyı dış ses almadan dinletin

• aynısını yapıyorum ama olmuyo..
  • mikrofon gerekli galiba
  • ben bunu uzun zamandır kullanıyorum.kayıt cihazı olarak stereo mixer seçmeniz yeterli.
  • Bende Stereo Mix diye birşey yok
  • stero mixi seçtikten sonra konuşma başlata tıklatın....
  • vistada böyle bir şey yok ama :(
  • vistada neredeyse hiçbişe yok en iyis XP
  • quote:

Orjinalden alıntı: IloveYouTuqcee

vistada neredeyse hiçbişe yok en iyis XP

xp de olmayan bir çok şeyde vista da var.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.