Şimdi Ara

MSN ni hackleyenlere bir yenisi eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • katılıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: AlchollicA

muhtmelen 9 10 yaş
  • zuazuauzuazuazua
  • insan kalmadı türkiyde ya
  • bukadarınada pes dogrusu, bu hackerlar bıraz safmış anlaşılan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sembusek

Ya arkadaşlar böyle insanlarla sizde oynamayı deneyin, numarayı yemiş gibi davranın, ben öyle yaptım Mail i gönderene rastgele kullanıcı adı ve şifreler yolladım garibim 3 gün boyunca bana belki 50 tane mail yazdı her seferinde kullanıcı adınızda veya şifrenizde hata var diye bende herseferinde yeni bir şifre salladım garibim sonunda pes etti, size hizmet vermeyi durduracaz dedi, hangi hizmetten bahsediyorsa eleman dalga geçmeyi denedi asıl dalgayı o yedi

• quote:

Orjinalden alıntı: sleep

quote:

Orjinalden alıntı: sembusek

Ya arkadaşlar böyle insanlarla sizde oynamayı deneyin, numarayı yemiş gibi davranın, ben öyle yaptım Mail i gönderene rastgele kullanıcı adı ve şifreler yolladım garibim 3 gün boyunca bana belki 50 tane mail yazdı her seferinde kullanıcı adınızda veya şifrenizde hata var diye bende herseferinde yeni bir şifre salladım garibim sonunda pes etti, size hizmet vermeyi durduracaz dedi, hangi hizmetten bahsediyorsa eleman dalga geçmeyi denedi asıl dalgayı o yedi

AYNISINI BENDE YAPTIMSÜPER EĞLENCELİ SİZDE AYNISINI BİR BAŞKASINA YOLLAYIN BELKİ YER ŞİFRESİNİ FLN YOLLARHEM BANA MAİL ATAN Bİ HOTMAİL YÖNETİCİSİ BENİM ADRESİMİ BİLİR YOKSA NASIL MAİL ATACAK BİDE MAİL ADRESİMİ İSTİYO

• salaklarmıs bunlarda abi adamın msn sifresi istenirse hersey apacık ortada olur ama ozellikle sifreyi sonlara koymusla açan kişi tam okumaz telekomdan geldi die gonderir sanıolar
  • hacker
  • quote:

Orjinalden alıntı: V3

Bayat Fake

+1907
  • öldüm gülmekten ya bu kadar basitlik olamaz
  • hackerlığı bırakın!
    bırakın bu işleri
    devlet su işleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

cimri 30ytl verir insan da alanadı alarak hackler daha çok inandırıcı olur.

userservice@ttuser.com gibi

artık hayal gucune kalmış

vallaaaaa bu adresss süper olurmuşşşş...

• amatörce hazırlanmış. dur bi deniyim aynı yöntemi yer mi? :) ama ben ttnet.com dan girecem. kokrsun köpek. milleti böyle kandırdığınız için hakkınızda yasal soruşturma başlatıldı. :):) lütfen tüm bilgilerinizi e-mail adresimize gönderin. ve özür dileyin. bunu yapmadığınız taktirde tc sanal suçlardan sorumlusunuz haberiniz olsun :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu6 -- 21 Nisan 2007; 13:35:52 >
  • hehehehheheheheehehhehehehheheheh
  • figürler falan çok ilginç olmus..değişik bir çalışma
  • adamlar iyice düştü ya alın baba bir hack programı hackliceksende şerefinle adam gibi hackle yawne kadar acayip insan var
  • ben bunu arkadaşa yolladım yedi salak şifresini göndermiş hahaahahahahahaa
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.