Şimdi Ara

MSN ni hackleyenlere bir yenisi eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

İnsan Bu Kadar Abdal Olabilir mi Ya ?
  • Deqi$ik bir hack numarası
  • ee tabi benimde buna benzer bi kaç özentilik duygusunun çıkartıdığı birazda merak duygusunun çıkardığı hack yöntemlerim war.

örneğin okulda biz html ögreniyoruz

ve bi html hazirladim. turkcell telsim veya aveanın logosunu bile koymadım sadece bedava mesaj atmak isteyenler önce hotmailden giriş yapmalı ondan sonra hangi operatöru kullandığını seçmeli ve gönder e tıklamalıdır die bi açıklama ondan sonra sitede hotmail adres şifre bölumunu doldurup aşk mesajları atanlar oldu

saf çok arkadaşlar herkes kendini hacker sanıp bu tur şeyler ile kandırmaya çalişiyor.

ama kişi listesini sildin de eline ne geçti hiçç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardStarr -- 25 Nisan 2007; 19:01:03 >
  • insan daha gercekci bi e mail adresi bulurdu
  • Valla kardeş heralde biri sana çok sinir olmuş bu kadar uğraşmış senden msn şifreni yazmanı istemiş Dikkatli Ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: fable

ben bunu arkadaşa yolladım yedi salak şifresini göndermiş hahaahahahahahaa

• quote:

Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous

ee tabi benimde buna benzer bi kaç özentilik duygusunun çıkartıdığı birazda merak duygusunun çıkardığı hack yöntemlerim war.

örneğin okulda biz html ögreniyoruz

ve bi html hazirladim. turkcell telsim veya aveanın logosunu bile koymadım sadece bedava mesaj atmak isteyenler önce hotmailden giriş yapmalı ondan sonra hangi operatöru kullandığını seçmeli ve gönder e tıklamalıdır die bi açıklama ondan sonra sitede hotmail adres şifre bölumunu doldurup aşk mesajları atanlar oldu

saf çok arkadaşlar herkes kendini hacker sanıp bu tur şeyler ile kandırmaya çalişiyor.

ama kişi listesini sildin de eline ne geçti hiçç

puhhahahahah hala fake yiyen varmı ya çok komik

• Ama işin sakası bi yana gercekden iyi bir senaryo yazmıs ve güzelcenede oynamıs ..
  • ben başka sına yolladım ama cakmadılar ama dedeim ben yolaldım diye
  • iş mail adresinin hotmail olmasında bitiyor zaten...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.