Şimdi Ara

msn portları kıbrısta açamıyoruz okul engelliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kıbrısta notebookta wireless la internete bağlantı sağlıyorum ama msn programından bağlantımı sapğlayamıyorum yasak normalinde birtane link verdiler ordan bağlanıyoruz ama ordanda kamera ve benxzeri prolar açamıyorz bununla ilgili msne girebileceğimiz port numarası yada başka msn programı varmı yardımcı olursaız sewinirim ii çalışmalar

• www.ebuddy.com buradan msn e girebilirsin.
  • ama bize msni açmak lazım buda güel gerçi ama şimdilik bunun gibi bir ip adresinden girior kamera falanb açamıytor
    yaydım ediyn :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

www.ebuddy.com buradan msn e girebilirsin.

başka port kullanan şeyleri denedinizmi skype icq gibi onlarda olmazsa web tabanlı olanı kullanmaktan başka çareniz yok.Yada admine çok rica etceksiniz size bi genişletilmiş haklara sahip bir account açacak.
  • walla adminin tınladığı yok başka programlarıda çalıştırmıyor zaten aynı portları kullanıyo hepsi ama msne bir ayar yapılıp bu iş halloluyo başka arkadaş yapmış kullanıyor bende gördüm ama sölemiyor nasıl yapıldını şöle diyim 30 kişilik kontenjandan kıbrısta yurtta tek kişi giriyor oda sölemiyo nasıl yaptını cimri biraz bide kıbrıuslıra türkleri pek sewmiyor bu nedenle yardımcı olmuyolar
  • galiba port bu ama nasıl açılacağını bilmiyorum

msn portları kıbrısta açamıyoruz okul engelliyor
  • Tahminim proxy kullanıyorlardır...
    http://www.publicproxyservers.com/index.html
    gibi bir siteden bir çok proxy bulabilirsiniz...(bazıları çalışmayabilir)
  • obaa kıbırsa gitmeme 8gün var ilk işim denemek olcak
    :D
    sağolun daha öneri varsa beklerim
  • bencede proxy kullanıyorlardır.aşağıdaki adresten çalışan proxyleri bulabilirsin.hergün güncellendiği için çalışmayan çıkacağını sanmıyorum.

www.proxy4free.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.