Şimdi Ara

MSN SİFRE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm bugün açtığım ve hiçbir değişiklik yapmadığım msn şifrem çalındı.5 senedir bendeydi bugün açılmıyor diğer adreslerle denedim onlar giriyor fakat bu girmiyor.arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum...

• parolamı unuttum seçeneğinden girip gösterilen yolu takip ederek parolanı sıfırlayabilrisin.tabi bilgiler senin ise ve doğru hatırlıyorsan.
  • parolanı sıfırlamayı denemen en mantıklısı.mail adresinde de problem olabilir.Bugün msn de problem yaşayan çok insan var ama sen diğer adreslerle açmışsın.inş. çalınmamıştır.
  • Çalınmış arkadaşlar çalan cocukla konuştum geri vermem diyor.bende al g.. s.. dedim sinirlendi kapattı :) ama o benden adresi nasıl aldıysa benimde ondan almam gerekir.Bi yol gösterin arkadaşlar allah kimsenin başına böyle bişey vermesin.Bide çocuk adresimdeki herkezden kontor istemiş.allahtan herkeze haber verdimde kimse yollamamış..Help Me PLEASE!!! Sesimi duyan vrmı Biriniz bi yol gösterin yaa
  • arkadaşım bu işi yapan kişi işi bilen birisi, biraz zor alırsın.
    benimde çalınmıştı online bir oyun için çaldılardı, adamı tehdit ettim, veriyonmu vermiyonmu yarın savcılıktayım dedim, yemedi verdi şifreyi.
    sana önerim hiç şifre kırmaya falan çalışma, internette biraz araştır siber suçların cezalandırmalarını, adama paşa paşa teklifini yap, olmadı gidiceksin savcılığa özel e-posta adresimdi-çaldılar diceksin. süreç işleyecek bakalım. sonuç ne olur orasını zaman gösterir ;) kal sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 28 Ocak 2009; 0:47:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.