Şimdi Ara

MSN SON SÜRÜM KATILIMSIZ KURULUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar msn mecbur güncelleme microsoftun sitesinden setup dosyasını indirmenize gerek kalmadan direk katlımsız olarak kurulum paketi

http://r a p i d s h a r e.com/files/211757023/Windows_Live_Messenger_9.zip

şifre: bilgisayardestek.com

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyakgeyik -- 16 Eylül 2009; 23:36:02 >

• teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 17 Eylül 2009; 0:22:37 >
  • Teşekkürler. Şu anlık sıkıntı yok ancak olur deneyeceğim
  • arkadaşlar bi allahın kulu yardımcı olsun şimdi bu msn yeni sürüm için bizi zorladı eyvallah yükledikte mesela mail e tıklayınca yabancı dil de hotmail yada msn sayfasın açılıyor şimdi hatırlamıyorum hangiside her sefer girip msn adresi ve şifre yazmak zorunda kalıyorum bunu nasıl düzelteceğiz birde önceden benim mailler hep internet explorer la açılıyordu şimdi google chrome ile açılıyor bu iyi oldu google chrome kullanmak bana daha rahat geliyorda bu mail işini nasıl çözeceğim bilen yardım etsin sinir oldum birinin profiline bakmak istiyorum 1 saat uğrasmak zorunda kalıyorum
  • indirmeyin arkadaşlar msn falan yok dosyada
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffon1987

arkadaşlar bi allahın kulu yardımcı olsun şimdi bu msn yeni sürüm için bizi zorladı eyvallah yükledikte mesela mail e tıklayınca yabancı dil de hotmail yada msn sayfasın açılıyor şimdi hatırlamıyorum hangiside her sefer girip msn adresi ve şifre yazmak zorunda kalıyorum bunu nasıl düzelteceğiz birde önceden benim mailler hep internet explorer la açılıyordu şimdi google chrome ile açılıyor bu iyi oldu google chrome kullanmak bana daha rahat geliyorda bu mail işini nasıl çözeceğim bilen yardım etsin sinir oldum birinin profiline bakmak istiyorum 1 saat uğrasmak zorunda kalıyorum

hocam mail logosuna basınca ispanya hotmail sayfası açılıyor.. mail adresini ve şifreni yazıp aşağıdaki 3 seçenekten en üsttekini sçersen bundan sonraki girişlerinde o sayfa otomatik olarak atlanacak ve direk mail sayfana erişeceksin..

• evet şimdi denerken gördüm sanırım bu maillerde brezilya yada ispanyol sitelerine bağlanma sorununu aşmanın tek yolu firefox kullanan yada google chrome kullanan benim gibi kişileri internet explorer ı varsayılan tarayıcı yapması gerekiyor o zman sorunsuz açılıyor internet explorer ı nasıl varsayılan yapılacağınıda yazayım bende oldu tabi ben google chorome kullandıgım için internet explorer a güncellemedim onunda etkisi olabiliri ama neyse uzatmayayım

denetim masasından-internet seçeneklerine tıklıyoruz açılan pencereden-programlar a geçiyoruz ve en alttaki internet explorer ı varsayılan tarayıcı olsunu işaretliyoruz

sonrada internet explorer a tıkladıgında varsayılan olsunmu diye sordugunda evet e tıklıyoruz msn dede mail e tıkladıgında eskisi gibi açılıyor heralde firefox ve google chrome yakında bi düzeltme yaparlar

bu arada kardeşim çok saol ilgin ve yardımın için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buffon1987 -- 17 Eylül 2009; 18:39:23 >

• Microsoft sürekli son versiyon kullanılsın diye arada bir hep böyle arıza çıkarcak belli
    SOn sürüme alışmakda fayda var.
    Katılımsız da kursak o meşhur seçme penceresi gene karşınıza geliyor.
    Ben de normal yoldan yüklemiştim
    Kullanmaya devam ediyom..
  • ya microsoft ve messengerın ortaklasa kazığı bu iş bence internet explorer 8 google chromun yanında hikaye chrome u kullanmak çok kolay ve rahat bir ctrl ile neredeyse her işi yapıyor
  • bu arada yukarıdaki linkte bende dosya bulamadım ama benden kaynaklanıyordur belki
  • youtube için muhtemelen host dosyası kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunucum

indirmeyin arkadaşlar msn falan yok dosyada
    nasıl yani

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertyAdams -- 27 Ekim 2009; 12:19:55 >
  • msn yoksa ne var bu linkte?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.