msndeki uyarı seslerini değiştirme imkanımız var mı?varsa anlatabilirmisiniz.bide bi sorunum var ama yazılımla ilgili değil.bios pilini taktığımız yer varya ordaki 2 ufak metal parcadan biri kırıldı.ama bilgisayar sorunsuz calısıyor.ilerde bana bi sorun cıkartırmı.topic kirliliği olması diye buraya yazdım.bilgi verenlere tesekkürler simdiden
Msn'de araçlar/seçenekler/alarmlar ve sesler. Orada sesleri aktif konuma getir. Daha sonra sağdaki sesler butonuna basarak gelen menüde MSN Messenger başlığı altındaki kullanmak istediğin sesleri kendi kafana göre seç.
Bilgisayar şimdi sorunsuz çalışıyorsa çok büyük bir darbe olmadığı sürece aynı bölgeye yine sorunsuzca çalışır.
quote:
Orjinalden alıntı: afganaf
Msn'de araçlar/seçenekler/alarmlar ve sesler. Orada sesleri aktif konuma getir. Daha sonra sağdaki sesler butonuna basarak gelen menüde MSN Messenger başlığı altındaki kullanmak istediğin sesleri kendi kafana göre seç.
Bilgisayar şimdi sorunsuz çalışıyorsa çok büyük bir darbe olmadığı sürece aynı bölgeye yine sorunsuzca çalışır.
SAOL KARDES BENDE YARARLANDIM
quote:
Orjinalden alıntı: crazyssonline
quote:
Orjinalden alıntı: afganaf
SAOL KARDES BENDE YARARLANDIM
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme