arkadaslar msn de virüs var kisi listemdeki herkese otomatik olarak su sekilde bi ileti gidiyor. ya bi site buldum soruyu bilirsen kontor veriyolar.. soru cok kolay...ben kazandım herkese söluyom.. sitenin adresi buwww.superkazan.info tıkla buna sende kazan.. wwsuperkazannfo hadi by
gogleden arastieridm diger bazi msn virüslerini silme hakkinda yazilar var ama bana gelen türde bi virüsü silmem icin herhangi bi yazi bulamadim. banayardimci olabilecek var mi acaba? (format atmak en son care olarak düsündügüm sey)
Virüs bilgisayarına girmiş iyi bir anti-virüs lazım.Önermek isterdim ama ntivirüs ile pek bir alakam yok yanlış olabilir onun için sölemiyim.Forumdan sorabilirsin ama ben nod32 kullanmıştım memnun kaldım ama siz yinede sorun bence.Ama en temizi formattır..
format disinda bi care yok mu yani
quote:
Orijinalden alıntı: gravestone80
arkadaslar msn de virüs var kisi listemdeki herkese otomatik olarak su sekilde bi ileti gidiyor. ya bi site buldum soruyu bilirsen kontor veriyolar.. soru cok kolay...ben kazandım herkese söluyom.. sitenin adresi buwww.superkazan.info tıkla buna sende kazan.. wwsuperkazannfo hadi by
gogleden arastieridm diger bazi msn virüslerini silme hakkinda yazilar var ama bana gelen türde bi virüsü silmem icin herhangi bi yazi bulamadim. banayardimci olabilecek var mi acaba? (format atmak en son care olarak düsündügüm sey)
ben de dün geceden beri msn virüsüyle uğraşıyorum önce bilgisayardan msn i kaldır ve program files dan Başlat çubuğundan her yerden msn ile ilgili herşeyi sil... arama kısmına msn yaz orda bile bişey kalmasın... sonra msn yi tekrar geri yükle kullanmaya devam et .. snra da ii bi antivirüs programı ile tarat pc yi ben bu kısma daha gelemedim çnk avast bilgisayarda kaldı kaldıramıyorum güvenli moda geçmem lazım geçemiyorum
dostum bu dediklerini yaptim ben daha once ama yinede olmadi.