Şimdi Ara

msn yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msn messenger da mesajlarım bazen karşı tarafa gitmiyor ya da onların attığı bana gelmiyor...Onlıne göründüğü halde...Nedenkine ..bi bilen var mı ????

• aynı sorunu bende yasamıstım.messengerin son surumunu yükleyince geçti.
  • messenger 7.0 betayı kullanıyorum zaten
  • Haydii arkadaşlar yokmu derdime bi çare
  • windosun kendi guvenlik duvarını da kapattim .istersen bide onu dene.oda tutmassa bilmiyorum.
  • betanın üzerine plus mı kullanıyorsun yükledinmi daha evvelden msn plus ı eğer yüklediysen sorun çıkartıyor kaldırırsan sorunu kalmaz...
  • Online olan bir kişiye yazdığım halde yazdığımın gitmediği söyleniyor.
    Ve yazdın yazmadın derken tartışma çıkıyo.
    Gerçekten bu sorun hakkında bilgisi olan yokmu....?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beta gerçekten sorunlu 6.2 ile devam et yine sorun sürerse firewall ayarlarını gözden geçir ayrıca adsl in firewallun dan da olabilir
  • beta zaten tanıtımm içinn gerçek program diil 6,2 gibi diil yanii 6,2 kullanın bi sorununuss olmassss
  • Messenger servislerinden kaynaklanıyor.
  • benim bir arkadaşında aynı sorunu var sildim yeniden yükledim. kayıt tutup konuşmaları karşılaştırdım farklılık var. sadece benimle olduğunu söylüyor başkaları ile bu sorunu yaşamıyormuş. ayrıca devamlı benim online ve offline olduğumu söylüyor.
  • not: ikimiz de 6,2 kullanıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAİNS

messenger 7.0 betayı kullanıyorum zaten

PROBLEMİN CEVABI,SORUNUN İÇİNDE SAKLI :)
  • kullandığın modemlede alakalı bişey biraz benim adsl modemin firewall özelliği war
    seninkiyle aynı problem bendede wardı bende msn 7.0 beta kullanıyorum ama modemin firewallunu kapattıktan sonra düzeldi bide windowsun kendi firewallu kapalı tabi
    zonealarm pro kullanıyorum onların yerine hiç bi problem yok o günden beri gayet güsel gidior mesajlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: santacruz

kullandığın modemlede alakalı bişey biraz benim adsl modemin firewall özelliği war
    seninkiyle aynı problem bendede wardı bende msn 7.0 beta kullanıyorum ama modemin firewallunu kapattıktan sonra düzeldi bide windowsun kendi firewallu kapalı tabi
    zonealarm pro kullanıyorum onların yerine hiç bi problem yok o günden beri gayet güsel gidior mesajlar

evet bu daha mantıklı.. 7.0 ile ilgili olduğunu sanmıyorum
  • MSN den kaynaklanıyor. MSN gitdikçe sorun çıkartmaya başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAYKA

MSN den kaynaklanıyor. MSN gitdikçe sorun çıkartmaya başladı.

Yok yaa...
    Ben sorunsuz giriyorum! Tamam bir ara sorun oldu ama şu anda gayet normal bir şekilde msn'me giriyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.