Şimdi Ara

YARDIMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende E-con MC8000UE-S1C MODem var modemdenmi kaynaklanıo bilmiom ama msnden düşüyorum... başka yerde giriom int cafede mesela orda msnden düşme olmuoyor makinamda yeni formatladım gene aynı şekil oluo modem ayarlarında mı sorun var dicem ama ayarlarınada bak bi sorun yok bana neden kaynaklandığını yardım edin... lütfen

• modemını usbden baglıyorsan bundan olabılır hemde ınternet performansında dusuktur ethernet protun var ıse ethernetle baglanmayı dene
  • USB DEIL TEK PORTLU MODEM ISTE ETHERNETDEN BAGLANIOM USB DEIL BEDAVA VERSELER USB ALAMAM BU KONU ILE BI ACIKLAMASI OLAN VARMI ?
  • peki sadece msnden mi düşüyosun yoksa internette dolaşırkende bu oluyormu....

( lütfe başlığıda değiştir )
  • arkdasının kasaı ıle deneyebılırmısın pekı (modem yada hattan olup olmadıgını kontrool etmıs olursun
  • Evet Sadece MSNDEN Düşüyor arkadaşım uyuz oldum bağlantıda sorun yok.. benim arkadaştada e-con var 4 portlu onunki benimkisi 1 port lu ondada msnden düşüyor ama net cafedelerde böyLe sorunlar yaşanmıyor sırf msn olayı yüzünden kafayı yicem ... makinaya 5 kez format attım gene yok aynı hep...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oTTomen -- 22 Aralık 2005 0:41:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım...
    13 yıl önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.