Bildirim
msn yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
modemi resetle bağlantı sorunu var sanırım -
quote:
Orjinalden alıntı: exhammer8
modemi resetle bağlantı sorunu var sanırım
2 gundur oyle kardeş.nette sorun yok sanırsam nette geziniyom sadece msn açılmıyo.ama bağlantıda bi ara sorun vardı nette gezinemiyordum ama msn açabiliyordum.şimdi ise tam tersi.... -
arkadaslar 800772efd bu sorunu söyle hallede biliriz aynısı bendede olmustu araclar/secenek/baglantı/ kısmına gelin ordan http prox secenegini kaldırın sorun cozulur. sonuc degısmesse pm atmanız yeterlidir -
MSN Messenger
Üzgünüz, şu anda .NET Messenger hizmeti oturumunuz açamadık. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. 80072f0d
– veya –
.NET Messenger hizmeti oturumunuzu açamadık; bunun nedeni Internet bağlantınızdaki bir sorun olabilir. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. 81000370
Sorunun çözümüne yardımcı olmak için aşağıdakini deneyin:
Görev çubuğundaki bildirim alanında MSN Messenger simgesini (saatin yanında) ve ardından Çıkış'ı tıklatın.
Aşağıdakileri yaparak Güvenli Yuva Katmanı (SSL) önbelleğinizi temizleyin:
Görev çubuğunda Başlat'ı tıklatın ve ardından Denetim Masası'nı tıklatın.
Ağ ve Internet Bağlantıları'nı tıklatın.
Internet bağlantınızı ayarlayın veya değiştirin'i tıklatın.
İçerik sekmesini tıklatın.
Sertifikalar altında SSL Durumunu Temizle'yi tıklatın.
Onay aldığınızda Tamam'ı tıklatın.
Aşağıdakileri yaparak Şifreleme Hizmetleri ile ilişkilendirilmiş DLL dosyalarını önceden kaydettirin:
Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
Aşağıdaki ifadeyi kopyalayıp Aç kutusuna yapıştırın:
regsvr32 softpub.dll wintrust.dll initpki.dll
Tamam'ı tıklatın.
Her onay aldığınızda Tamam'ı tıklatın. Üçüncü onayın görüntülenmesi, bilgisayarınıza bağlı olarak bir dakika sürebilir.
Üçüncü onaydan sonra MSN Messenger programını yeniden başlatın ve oturum açmayın yeniden deneyin
mSN Yardım seçeneğinden alıntıdır...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X