Şimdi Ara

MSNDE BANA YAZILANLAR GELMİYO İLETİLEMEDİ DİYOMUŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABİLERİM YARDIM EDİN HERKES BANA YAZIO AMA BEN ONLARA YAZMADAN KONUŞAMIOZ ONLAR İLK ÖNCE YAZDIMI İLETİLEMEDİ DİOMUŞ NAPCAM YARDIM EDİN

• Bölgenizde yaşanan tt net sorunları Başka bir sebebi yoktur.En güzel çözme yöntemi modeme reset atmaktır.
  • bu bnde de oluodu yeniden yüklüodum msn i silip silip ama düzelmiodu..özellikle hareketli olan arklara hiç konuşamıodum ama format atılınca düzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: xaqlaaa

bu bnde de oluodu yeniden yüklüodum msn i silip silip ama düzelmiodu..özellikle hareketli olan arklara hiç konuşamıodum ama format atılınca düzeldi

format atana kadar modeme reset atsaydın keşke.
  • abi 3kez formatta düzeltmedi ama modem sorunlu biraz ondan olabilir mi pcyi kapatıp açttımmı internet gidio modemi başka usb yuvalarına takmam gerekio netin gelmesi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe

quote:

Orjinalden alıntı: xaqlaaa

bu bnde de oluodu yeniden yüklüodum msn i silip silip ama düzelmiodu..özellikle hareketli olan arklara hiç konuşamıodum ama format atılınca düzeldi

format atana kadar modeme reset atsaydın keşke.

sadece sorun o deildi atılması gerekiodu attık ondan sonra düzeldi

• Bölgeniz ve msn durumunuzla alakalı olabilirdi.Her ne kadar format atmış olsanız da bir daha karşılaşmanız muhtemel olan bu sorun için aklınızda bulunması gerekn bir kaç öneri vereyim ;

- msn durumunuzu değiştirmeyi deneyin
    - Modemi yeniden başlatmayı deneyin
    - Mümkünse msn programını yeniden kurun
    - Dns ayarlarını değiştirmeyi deneyin
    - Başka hesapla girmeyi deneyin
    - Bir de telefon hatlarını kontrol edin

Biraz uzun bir liste fakat ben bu sorunlar ile karşılaştığımda bunlardan herhangi birini deniyorum ve sonuç genel olarak olumlu oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir mesaj geldi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.