ABİLERİM YARDIM EDİN HERKES BANA YAZIO AMA BEN ONLARA YAZMADAN KONUŞAMIOZ ONLAR İLK ÖNCE YAZDIMI İLETİLEMEDİ DİOMUŞ NAPCAM YARDIM EDİN
Bölgenizde yaşanan tt net sorunları Başka bir sebebi yoktur.En güzel çözme yöntemi modeme reset atmaktır.
bu bnde de oluodu yeniden yüklüodum msn i silip silip ama düzelmiodu..özellikle hareketli olan arklara hiç konuşamıodum ama format atılınca düzeldi
quote:
Orjinalden alıntı: xaqlaaa
bu bnde de oluodu yeniden yüklüodum msn i silip silip ama düzelmiodu..özellikle hareketli olan arklara hiç konuşamıodum ama format atılınca düzeldi
format atana kadar modeme reset atsaydın keşke.
abi 3kez formatta düzeltmedi ama modem sorunlu biraz ondan olabilir mi pcyi kapatıp açttımmı internet gidio modemi başka usb yuvalarına takmam gerekio netin gelmesi için
quote:
Orjinalden alıntı: nieaufgabe
quote:
Orjinalden alıntı: xaqlaaa
format atana kadar modeme reset atsaydın keşke.
sadece sorun o deildi atılması gerekiodu attık ondan sonra düzeldi
Bölgeniz ve msn durumunuzla alakalı olabilirdi.Her ne kadar format atmış olsanız da bir daha karşılaşmanız muhtemel olan bu sorun için aklınızda bulunması gerekn bir kaç öneri vereyim ;
- msn durumunuzu değiştirmeyi deneyin - Modemi yeniden başlatmayı deneyin - Mümkünse msn programını yeniden kurun - Dns ayarlarını değiştirmeyi deneyin - Başka hesapla girmeyi deneyin - Bir de telefon hatlarını kontrol edin
Biraz uzun bir liste fakat ben bu sorunlar ile karşılaştığımda bunlardan herhangi birini deniyorum ve sonuç genel olarak olumlu oluyor