msn de cam çınca hemen veya birkaç dakika sonra mavi ekrana düşüp reset atıyor.hatayı göremiyorum 1 sn bile durmuyor çünkü. işletim sistemi xp asus F5RL laptop internete vınla bağlanıyor
driver ile ilgili bir problem büyük ihtimal. cameranın driverını yüklemeden msn de sadece karşıdaki cam açınca sorun yok.normal yazışırkende sorun yok. driveri yükledikten sonra cam açmasam dahi mavi ekrana düşüyor msn de.cam açınca zaten düşüyor. driver yüklü haldeyken aygıt yoneticisinden kamerayı devre dışı bırakıp oyle msn açtım yine mavi ekran. driver orjinal cdsindeki driver. bi arada driverı setup dan değil aygıt yönetcisinden manual olarak yüklemeye çalıştım.listeden veya belirli bir konumdan v.s bilenler bilir.ozaman da dosyaları kopyalarken mavi ekrana düştü.
kamera aygıt yöneticisinde usb 2.0webcam v.s. olarak görüyor netede vınla usb üzerinden bağlanıyorum.vını çıkarıp kablo üzerinden bağlandım sorun yok.1 saat falan test ettim kamera açık olarak mavi ekrana düşmedi. vını tanırken pcye usb modem driver tarzında bişeyler yükleniyor vının çalışması için.acaba kamera driverıyla vının driver ı çakışıyormu. vının driverı yüklüyken vını çıkarıp kablo üzerinden bağlanıyorum nete sorun olmuyor.
valla en son ekran kartının sadece driver ını yüklicem catalyts center v.s kurmıcam.olmadı ramleri kontrol edicem. ha birde kamera açıkken görev yöneticinde msn işlemci kullanımı 70 80 lere çıkıyor.
bilgisi olan aklına başka bir fikir gelen ark. cevaplarsa sevinirim.
services.exe 5 le 20 arası işlemci yiyor görev yöneticisinde. msn de 70 lere çıkıyor dedim cam açınca fakat bunu hızlı bir şekilde yazı yazdığım zaman yapıyor.sadece açıkken ve normal yazarken 40-50 civarında yiyor. services.exe nin bu kadar işlemci yemesi normal bişeymi.virüs olabilrmi başlangıçta da dumprep -0 k çalışıyor.dumprep i biliyorsunuzdur.bu virüs biliyorum fakat sorunun bundan olacağını sanmıyorum.
ekran kartını driverını kaldırdım.prog files taki klasörünüde sildim. 1 saattir açık sorun yok şuan
olmadı yine aynı . pc ilk alındıgında win 7 varmış sonradan xp kurulmuş. win 7 kurup öyle denicem birde.
bu arada kendi kendime mi konuşuyorum la ben :D
pc vistayla gelmiş win 7 ile değil
biraz araştırdım win 7 kamera driver ı asus resmi sitede yok yüklemek isteyenlerde yükleyememiş sorun çıkıyormş.win 7 yüklemekten vazgeçtm sorun hala devam ediyor.
kısace bu pc nin xp de vın ile internete bağlanması ve kameranın sorun çıkarmamsı gerekiyor. kıl oldum anasını satayım bıraktım öle duruyor pc :D