Şimdi Ara

msnde engellendim yoqmu çaresini bilen....?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biri beni engelledi we ulaşmam gerekiyo sorunu anladınız değilmi.....maillerimide kale almayan bir bayan arkadaşa ulaşmak için engelli halde yazmamı sağlayabilcek msn programı bilen gören duyan war mıdır? şimdiden teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3va3n3sc3nc3 -- 17 Kasım 2007; 19:34:50 >

• Seni engellediği taktirde onunla aynı maildan iletişime geçemezsinBaşka bir mail alıp eklemeyi dene
  • mail atabilirsin yaa mailer gidiyor
  • ya ben hotmailde boşuna kalabalık yapmak istemem ama biliyorum engele bi çare war ben bi hatunu engellemiştim çatır çatır engelliyken yazıodu yani kız milleti aşmış bizi bu konuda ama nasıl yapıldığını bulmam gerekio yokmu bi çözümünü bulabilcek???
  • quote:

Orjinalden alıntı: tactical

mail atabilirsin yaa mailer gidiyor

Arkadaş mail atınca kaideye almıyor diyor bayan arkadaş.Mesaj yazmak için yazmıyalım post kasmayalım okuyarak yorum yapalım boş şeyler yazmayalım
  • maalesef düşündüğün gibi bir program yok.o anlattığın olayda muhtemelen eski sürümlerde olmuştur yeni sürümde maalesef olmuyor. ayrıca türkçe harfleri kullan w,q harfleri türkçede yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

maalesef düşündüğün gibi bir program yok.o anlattığın olayda muhtemelen eski sürümlerde olmuştur yeni sürümde maalesef olmuyor. ayrıca türkçe harfleri kullan w,q harfleri türkçede yok

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.